Afbeelding

Streekziekenhuis Koningin Beatrix rijdt duurzaam

Zakelijk

Het Streekziekenhuis Koningin Beatrix zet steeds meer stappen naar een duurzamere wereld. Zo heeft een projectgroep bestaande uit medewerkers van de afdelingen laboratorium, inkoop en facilitair zich samen ingezet voor het overstappen op elektrische auto’s.

Autobedrijf Oonk-te Winkel mocht afgelopen week de sleutels van zes nieuwe volledige elektrische auto’s overhandigden. “Wij zijn trots dat wij hebben mogen meedenken in deze transitie van het wagenpark en reeds vele jaren de partner op mobiliteitsgebied zijn van het SKB”, aldus Wouter Oonk van Autobedrijf Oonk-te Winkel. 

Deze elektrische auto’s zijn multifunctioneel inzetbaar, want diverse afdelingen binnen het SKB zullen hier gebruik van maken, zoals de trombosedienst en bloedafname, de apotheek, logistiek en collega’s die dienst hebben bij één van de buitenpoliklinieken in Eibergen en Ruurlo. Dit betekent dat de auto’s worden gereden door veel verschillende personen dus werd er na de overhandiging nog een uitleg gegeven over de nieuwe elektrische auto’s en kreeg een groot deel van de nieuwe bestuurders de mogelijkheid om een proefrit te maken. Op naar een duurzame toekomst!

Dit artikel wordt u aangeboden door Autobedrijf Oonk-te Winkel. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze krant.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant