Afbeelding

KreaKiek opent winkeldeuren in Winterswijk

Zakelijk

Sinds Goede Vrijdag is geopend aan het Weurden 19 in Winterswijk een nieuwe hobby- en knutselwinkel: KreaKiek. Deze winkel richt zich in het bijzonder op het nieuwste brei- en haakgaren. Naast verkoop van haaknaalden, knutselmaterialen en andere benodigdheden kan je hier onder het genot van een kop koffie of thee ook terecht voor advies over verschillende handwerktechnieken. Later worden er in de winkel zelfs workshops georganiseerd. 

Eigenaresse Kiki Dumoulin (34) heeft al lang de droom gehad om een eigen winkel te beginnen gericht op breien en haken. En dat moment is nu aangebroken. Er kwam een plek vrij in een mooi winkelpand aan het Weurden en deze is omgetoverd tot een gezellige knutselwinkel waar iedereen uit Winterswijk en ver daar buiten van harte welkom is.

Met al haar opgedane ervaring wil ze graag nog meer mensen in de Achterhoek kennis laten maken met handwerken. Of je nu beginner bent of gevorderd, iedereen kan terecht bij KreaKiek voor goed advies en kwalitatief goede materialen. In de afgelopen jaren heeft Kiki zelf heel veel workshops gevolgd, beurzen bezocht en veel kennis en inspiratie opgedaan. Met haar eigen ontworpen Haakbox (dehaakbox.nl) heeft Kiki op kleine schaal al steeds meer mensen weten te inspireren. Maar nu hoopt ze nog meer mensen enthousiast te maken door mooie, unieke producten aan te bieden aan iedere handwerker in haar eigen winkel.

De grote houten tafel in het midden van de winkel nodigt uit voor een bak koffie of thee en kinderen kunnen terecht in een speelhoek. Zo kan iedereen op z’n gemak rondkijken, ervaringen uitwisselen en inspiratie opdoen samen met andere handwerkers.

Op termijn streeft Kiki er naar om workshops te geven in de winkel. Dit gebeurt in een intieme setting waarbij de beginnend handwerker de eerste technieken onder de knie kan krijgen en experts zich kunnen vastbijten in de laatste haaktechnieken.

Ben je nieuwsgierig? Kom dan zeker “ff kiek’n bij Kiek” aan het Weurden 19!

Dit artikel wordt u aangeboden door KreaKiek. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze krant.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant