Afbeelding

Podotherapie Hermanns, de voorloper in duurzame voetzorg

Zakelijk

Bij Podotherapie Hermanns wordt altijd gewerkt aan innovatie en duurzaamheid in de podotherapie. “We zijn trots op vernieuwende projecten die een grote invloed hebben op zowel de voetzorg als het milieu.”

97% minder afval door duurzame productie van steunzolen 
Hermanns heeft een vermindering van 97% in afval bereikt bij het maken van steunzolen. Dankzij het gebruik van geavanceerde 3D-printers hebben zij een afval besparend en baanbrekend proces ontwikkeld dat de oude manier van produceren overtreft. Dit laat zien dat duurzaamheid, kwaliteit en voetzorg hand-in-hand kunnen gaan.

Perfect op maat gemaakt én beter voor het milieu 
Naast de duurzame productie, worden de steunzolen bij Podotherapie Hermanns helemaal op maat gemaakt, afgestemd op de klachten, wensen en behoeften van elke cliënt.

Hermanns gaat nog verder in het verduurzamen
Podotherapie Hermanns blijft duurzame vernieuwingen doorvoeren. “We hebben geïnvesteerd in 118 zonnepanelen op ons hoofdkantoor. Sinds februari 2023 hebben deze zonnepanelen al 58.269 kilowattuur aan duurzame elektriciteit opgewekt, wat gelijkstaat aan het besparen van de ontbossing van 3205 bomen. We zijn ook trots op het CO2-neutraal printen van brochures en visitekaartjes op milieuvriendelijk papier. Daarnaast moedigt Podotherapie Hermanns haar medewerkers ook aan om duurzaam te reizen naar het werk. Door het verkleinen van de afstand tussen thuis- en praktijklocaties van onze podotherapeuten hebben we 5,6% minder werkgerelateerde reisafstanden.”

Samen maken we een groot verschil 
Bij Podotherapie Hermanns geloven we in de kracht van kleine veranderingen die een groot verschil kunnen maken. We blijven ons inzetten voor duurzaamheid en streven ernaar om een positieve impact op het milieu te hebben.

Maak vandaag nog een afspraak bij een van onze locaties bij u in de buurt via 085 053 00 33, of maak gemakkelijk een afspraak online op onze website, en ervaar hoogwaardige én duurzame voetzorg. 

Dit artikel wordt u aangeboden door Podotherapie Hermanns. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze krant.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant