RGO Makelaars
RGO Makelaars PR

RGO Makelaars Winterswijk al 39 jaar een vertrouwd begrip

Zakelijk

‘Wij ontzorgen en kunnen uw woning verkoopklaar maken’

Door Han van de Laar

Vorig jaar oktober verhuisde RGO Makelaars van de hoek van de Wilhelminastraat naar de overkant van de straat en is nu gehuisvest aan de Singelweg 2. “Een hele vooruitgang”, geeft makelaar Egbert Bekke aan. Het kantoor is gevestigd op de benedenverdieping van het nieuwe complex ‘De Entree’. We hebben het pand gekocht en er een fraai kantoor van gemaakt. Het ligt goed in het zicht als je naar het centrum gaat vanaf de rotonde Groenlosweg - Singelweg. Ook zijn de raampresentaties van diverse kanten heel goed zichtbaar. We zijn dan ook zeer tevreden over deze locatie!”

Medewerkers
Bij RGO Makelaars zijn vier personen werkzaam. Egbert Bekke is eigenaar en tevens makelaar. In 2009 heeft hij de makelaardij overgenomen van Bennie Hummelink. Bennie is nog steeds werkzaam als registermakelaar. Sonja Jentink is officemanager en in de regel het eerste aanspreekpunt. Per 1 juli komt ook Max Hakvoort in vaste dienst. Als student vastgoedkunde aan de Saxion Hogeschool heeft hij stage gelopen bij RGO makelaars. Max is afgestudeerd vastgoed deskundige en gaat zich vanaf 1 juli bezighouden met de marketing, klantcontacten en de ondersteuning van de binnen en buitendienst. De werkzaamheden van RGO beperken zich niet tot Winterswijk, maar strekken zich uit in de hele regio Oost Achterhoek.

Unieke website
Egbert: “Bij ons krijgt elke woning een unieke website met alle informatie erop. Funda biedt daarvoor niet genoeg ruimte en daarom verwijzen we hier naar de speciale site voor de betreffende woning. Hierop kunnen we tevens informatie over de leefomgeving en de buurt geven en ook of een woning geschikt is voor zonnepanelen, de zonnestand, eventuele bestemmingsplannen, streetview, de kadastrale kaart, het energielabel etc. Dat is ook wel belangrijk, want heb je een A+++ energielabel dan kun je vanaf januari 2024 al gauw € 50.000 euro meer lenen. Ook als je je woning gaat verduurzamen, kun je een hogere hypotheek krijgen. Ik adviseer onze klanten altijd om contact op te nemen met een hypotheekadviseur. Die geeft inzicht in de mogelijkheden, hoeveel je kunt lenen en wat de meest gunstige constructie is. Zo kun je specifieker zoeken. Wij werken met het programma Move. Alle belanghebbenden ontvangen een digitaal dossier. Daarmee kan men mee kijken en worden documenten gedeeld. We nodigen in de regel ook altijd iedereen die interesse heeft uit voor een bezichtiging. Je weet nooit -en zeker niet in deze tijd- waar het hoogste bod zit. We kijken dus naar de marktwaarde en niet zozeer naar de taxatiewaarde.”

Ontzorgen
“Een andere belangrijke service van ons is dat we klanten helemaal kunnen ontzorgen. Stel dat iemand die alleen woont en geen familie in de buurt heeft, komt te overlijden, dan is het afgeven van de sleutel door de familie aan ons voldoende om te zorgen voor het verkoopklaar maken van de woning. Zowel wat betreft het afvoeren van overtollig huisraad, maken van foto’s, het regelen van een energielabel, schoonmaken aan zowel de binnen- als buitenkant. Wij regelen dat het allemaal gebeurt.” Ook in de avonduren en in het weekend staan we voor onze klanten klaar. Kortom, RGO Makelaars levert maatwerk en heeft daarom een score van 9,6 op Funda.

Voor meer inlichtingen en of het maken van een vrijblijvende afspraak: RGO Makelaars, Singelweg 2, telefoon 0543-531880 of 06 22946925.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant