geheimzinnige pentekening, als voorbode van de cursus! Foto: PR
geheimzinnige pentekening, als voorbode van de cursus! Foto: PR

Het mysterie van de fanfare: een mysterieuze cursus voor kinderen

Algemeen

Los de opdrachten op en leer van alles over muziek en instrumenten

WINTERSWIJK - Muziekvereniging Eendracht start dit schooljaar met de nieuwe cursus ‘Het geheim van de fanfare’. Kinderen lossen tijdens de cursus allemaal opdrachten op, als in een soort escaperoom. Daardoor krijgen ze informatie over muziek en muziekinstrumenten. Kinderen gaan op een creatieve manier aan de slag met eigen gemaakte instrumenten en maken kennis met wat een dirigent is en wat hij doet. Zo maken ze, onder leiding van Hans Roerdinkholder, op een leuke en laagdrempelige manier kennis met muziek.

De cursus is op de vrijdagmiddagen 10, 17 en 24 september en 1 en 8 oktober, van 17.45 tot 18.15 uur. Op 15 oktober eindigt de cursus met een heus concert. Natuurlijk let de vereniging hierbij op de dan geldende coronamaatregelen. De lessen worden gehouden in de Klephoorn, Laan van Hilbelink 6-9.

Voor de cursus wordt een bijdrage gevraagd van 10 euro per kind. Mochten de kosten (nu, of voor een eventuele muzikale toekomst) een bezwaar zijn vraag dan naar regelingen van de gemeente via de Post 0543-543 960. Aanmelden voor ‘Het geheim van de fanfare kan per email bij Relinda Lindenschot via muziekmaken@eendracht-winterswijk.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant