André en zijn dochter Saskia nemen de Postcode Loterij cheque in ontvangst. Foto: Amy van Leiden
André en zijn dochter Saskia nemen de Postcode Loterij cheque in ontvangst. Foto: Amy van Leiden

350.000 euro voor inwoners Winterswijk met de Postcode Loterij Straatprijs

Algemeen

WINTERSWIJK- Goed nieuws voor acht deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 7101TW (straat: Kloetenseweg). Op die postcode is de Postcode Straatprijs van 25.000 euro per lot gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verrast de gelukkige winnaars uit Winterswijk met de cheques.

De prijzen variëren van 25.000 tot 75.000 euro. Er zijn maar liefst drie huishoudens die meespelen met drie loten die het laatstgenoemde bedrag ontvangen .Monique doet mee met één lot. Ze wint 25.000 euro. “Een enorm fijn bedrag”, vertelt ze. Ze is al zes jaar niet op vakantie geweest in verband met investeringen in haar eigen bedrijf, een begrafenisonderneming. “Ik wil graag met mijn man naar de Malediven. Of met het hele gezin van twee kinderen en vier kleinkinderen naar Egypte.”

Diana wint 25.000 euro: “Er is wat achterstallig onderhoud aan mijn huis, dus ik ben bezig met verbouwen. Daar kan ik dit geld echt heel goed voor gebruiken.”
André en zijn dochter Saskia doen even verderop de deur open. De vrouw des huizes was nog aan het werk, dus de cheque van 25.000 euro is overhandigd aan haar man en dochter. “We willen in ieder geval met het gezin op vakantie in Nederland.”
Natasja en Marcel spelen mee met drie loten. Daarom krijgen zij 75.000 euro. Ook hier zijn vakantieplannen: “We gaan graag op vakantie naar St. Tropez!”

Eén Tegen 100
De uitreiking is op 19 mei te zien in het programma Eén Tegen 100 en 20 mei op de social media kanalen.Een dolgelukkige Monique kan haar ogen bijna niet geloven. Foto: Amy van Leiden
Diana gaat haar huis verbouwen met het geld. Foto: Amy van Leiden
Natasja en Marcel spelen mee met drie loten, daarom winnen zij 75.000 euro. Foto: Amy van Leiden

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant