Sius zoekt chauffeurs. Foto: PR Sius
Sius zoekt chauffeurs. Foto: PR Sius

Maak het verschil op wielen

Vervoer

WINTERSWIJK - De vrijwilligers van de WUh zijn elke ochtend van 9 tot 12 uur aanwezig bij Boogie Woogie, Roelvinkstraat 2. De WUh is telefonisch bereikbaar via 0543-200026. Mailen kan naar info@wuhwinterswijk.nl.. Wie op zoek is naar vrijwilligerswerk is welkom contact op te nemen. Er zijn welkelijks vacatures.

Sius
Wil jij je passie voor autorijden combineren met het ondersteunen van mensen, dan zijn er een paar organisaties naar jou op zoek. Je kunt vrijwillig chauffeur bij Sius worden.
Als vrijwillig chauffeur bij Sius speel je een belangrijke rol in het leven van mensen met een beperking. Je draagt zorg voor het veilig en comfortabel vervoeren van cliënten naar werk, activiteiten en/of afspraken. Jouw inzet zorgt ervoor dat ze niet alleen van punt A naar punt B komen, maar ook dat ze genieten van een gevoel van vrijheid en inclusie.  Sius nodigt belangstellenden van harte uit voor een koffiemoment. Graag leert men je kennen. Ga in gesprek met een andere vrijwillig chauffeur en je zult zien dat vrijwilligerswerk niet alleen zinvol is, maar vooral heel leuk is om te doen. Voor meer info ga naar https://wuhwinterswijk.nl/vrijwilligerspunt/vacatures/sius-zoekt-chauffeurs

Automaatje
Het succesvolle project ANWB AutoMaatje dat in Winterswijk uitgevoerd door vrijwilligers van de WUh zoekt enthousiaste vrijwilligers om deel te nemen aan dit bijzondere project dat de mobiliteit van kwetsbare inwoners vergroot. Als chauffeur voor AutoMaatje speel je een essentiële rol in het ondersteunen van ouderen en minder mobiele mensen in Winterswijk.
Als vrijwillige chauffeur bied je jouw auto aan om deelnemers naar afspraken te brengen, zoals ziekenhuisbezoeken, boodschappen doen of sociale ontmoetingen. Het is een kans om deel uit te maken van een warme, betrokken organisatie en om iemands dag op te fleuren. De WUh zoekt vriendelijke, betrouwbare chauffeurs met een geldig rijbewijs, een auto en een paar uur vrije tijd per week. Je beschikbaarheid bepaal je zelf. Doe mee en help onze medebewoners om actief deel te nemen aan het leven in ons mooie Winterswijk. Voor je inzet ontvang je van de deelnemer een kleine vergoeding. Wil je meer informatie of je aanmelden als vrijwilliger? Neem dan contact op met de WUh.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant