Afbeelding
Pexels phot 952632

Op instagram tour door Nederland? Dit zijn 4 hotspots.

Partnerbijdrage

In de zomer draait Instagram overuren, dit komt omdat iedereen zijn/haar vakantiekiekjes plaatst om maar even te laten zien hoe fijn ze het daar hebben. En dat begrijpen wij compleet, wij zijn er immers zelf ook schuldig aan. Maar wat nou als je deze zomer niet op vakantie gaat. Misschien heb je het druk met werk of heb je al je geld in een verbouwing gestopt. Dan zitten die heerlijke vakantie kiekjes er voor jou niet in. Maar wees niet getreurd, wij hebben namelijk 4 hotspots in Nederland uitgezocht waar jij alsnog je mooie foto’s kunt schieten. Dus trommel je vrienden en vriendinnen op voor een Tour de Nederland en zeg dat ze hun beste camera mee moeten nemen. Want dit zijn de 4 Instagram hotspots in Nederland. 

Een tour door Nederland met al je vriendinnen moet natuurlijk wel comfortabel zijn. Een personenbus huren is daarom een dikke aanrader. Misschien kan je zelfs in de bus nog wel wat coole en arty foto’s maken. Heb je een grote vriendengroep? Dan kan je ook een 9 persoons bus huren.

Leiden
Amsterdam overhyped? Maak dan je weg naar Leiden. In Leiden heb je namelijk net zulke prachtige grachten als in Amsterdam, maar is het er wel een stukje rustiger. Ook hier kan je in rondvaartboten stappen om kennis te verzamelen over de prachtige stad. Maar daarvoor kom je natuurlijk niet, je komt voor een mooie foto. Gelukkig biedt Leiden verschillende plekken om goede Instagram foto’s te maken. Ze hebben de oudste botanische tuin van Nederland, een mooi decor voor je foto’s als je het ons vraagt.

Maastricht
De meest zuidelijke stad van Nederland biedt jou een prachtige achtergrond voor foto’s. Lopend door de nauwe straten van Maastricht kom je langs veel mooie plekken om even te stoppen voor een foto. Door de middeleeuwse feel van de stad waan je je even in een heel ander tijdperk. Als dat geen mooi beeld oplevert, weten wij het ook niet meer. Een andere reden om een weekend naar Maastricht te gaan, is het aanbod aan heerlijke eetgelegenheden. Als ras bourgondiër kan je namelijk op veel plekken terecht voor een Michelin waardig diner.

Scheveningen
Toch nog de strandfoto’s van anderen willen ervaren? Dan is de kustplek Scheveningen the place to be. Met haar prachtige pier op de achtergrond kun je met zonsop- en ondergang mooie foto’s maken. Houd alleen wel rekening met de wind, je haar kan zomaar alle kanten op vliegen. Maar dat weet jij als Insta-professional altijd goed op te lossen, toch?

De Veluwe
Een andere plek om kleurrijke foto’s te maken is op de Veluwe. Hoge Veluwe of Lage Veluwe, dit is een prachtig gebied voor de foto’s. Dit komt door de vele heidevelden en zandverstuivingen die het gebied uniek maken. Wellicht loop je in deze prachtige natuuromgeving nog wel een hert tegen het lijf. En niet alleen is het mooi voor je Instagram profiel, het is ook nog eens goed voor je rust. Ook wel lekker voor in je vakantie.

Wees dus niet getreurd dat je dit jaar niet op vakantie kan om vakantiefoto’s te schieten. Er zijn zat plekken in Nederland waar je dit kan inhalen. Veel plezier.

Dit artikel wordt u aangeboden door Diks Autoverhuur. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk