Handige mensen gezocht. Foto: PR
Handige mensen gezocht. Foto: PR

Vacatures voor vrijwilligers

WINTERSWIJK - Op zondag 3 oktober houdt de Stichting Nationaal Landschapsloop Winterswijk de Marathon Nationaal Landschap. Initiatiefnemer voor de herstart van de Landschapsloop is de Winterswijkse Uitdaging. Zij hebben ervoor gezorgd dat diverse partijen in Winterswijk aan tafel kwamen. Inmiddels zijn meerdere partners bij de organisatie betrokken. Zij ondersteunen de stichting en dragen het nieuwe evenement een warm hart toe. Met name voor de marathon op zondag 3 oktober is de organisatie nog op zoek naar verkeersbegeleiders. Als verkeersbegeleider help je de organisatie om de marathon in goede banen te leiden. Je zult op diverse plekken van de route ingezet worden. De organisatie van de marathon zorgt dat je de juiste instructies krijgt. Uiteraard zal de inwendige mens ook goed verzorgd worden. Wil jij graag aan de slag als verkeersbegeleider en draag je het evenement een warm hart toe neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch bel daarvoor met 0653 209718. Mailen kan ook, mail daarvoor naar info@winterswijkdoet.nl. Wat de organisatie betreft moet het, voor deelnemers maar ook voor de vrijwilligers, vooral een leuke en gezellige dag worden.

Naast de marathon organiseert de Stichting Nationaal Landschapsloop Winterswijk van vrijdag 1 tot en met zondag 3 oktober een wandeldriedaagse. Start op vrijdag is vanaf camping de Twee Bruggen, zondag vanaf Camping Vreehorst. Op zondag is de start vanaf Restaurant de Zwaan. Starttijden zijn als volgt 20 km, 08.00 – 10.00 uur, 10 km en 15 km 09.00 – 11.00 uur. Inschrijven voor deze wandeltochten is nog steeds mogelijk https://landschapsloopwinterswijk.nl/doe-mee/inschrijving-wandelweekend

Handige Harries gezocht
Ben jij de handige Harrie die wij zoeken, word jij geroemd vanwege je gouden handjes? Ben jij de aangewezen persoon om een schilderijtje op te hangen of lampje te vervangen? Dit is je kans om mensen te helpen die het zelf niet kunnen. Naast de gouden handjes, zijn we ook op zoek naar groene vingers voor de kleinere tuinklussen. Het kluspunt is op zoek naar jou. Als klusmaatje doe je zo nu en dan kleine klusjes bij mensen thuis die dat om wat voor reden dan ook niet zelf kunnen. Bijvoorbeeld omdat ze daar fysiek niet toe in staat zijn of gewoon niet zo handig zijn. Om dezelfde reden worden tuinmaatjes gezocht, die lichte onderhoudswerkzaamheden in de tuin doen. Dus heb je twee rechterhanden of groene vingers en ben je sociaal, meld je dan aan. Als klusser ontvang je van de deelnemer een kleine financiële vergoeding. Je kunt je telefonisch aanmelden bel daarvoor 0653 209718 of stuur een E-mail naar kluspunt@vpwinterswijk.nl.
Vrijwilligerswerk is dé manier om andere mensen te ontmoeten en je netwerk te vergroten. Je komt in contact met anderen die dezelfde interesses hebben, dus wellicht houd je er nieuwe vriendschappen aan over. Ook kun je juist in contact komen met mensen die je anders nooit zou ontmoeten. Via vrijwilligerswerk vergroot je op een laagdrempelige manier je ervaring. In projecten die je zelf uitkiest. Zo ontdek je wat goed bij jou past én ontwikkel je je talenten. Een mooie opstap naar meer? Wil je de mogelijkheden van Vrijwilligerswerk in Winterswijk leren kennen? Loop dan eens binnen: Roelvinkstraat 2, tel 0543-200026 mailen mag ook info@vpwinterswijk.nl.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden