<p>Lisanne Halleriet co-host bij 538. Foto: Archief/ Han van de Laar</p>

Lisanne Halleriet co-host bij 538. Foto: Archief/ Han van de Laar

Winterswijkse Lisanne Halleriet co-host op Radio 538

WINTERSWIJK - Aanstaande dinsdag 2 maart is Lisanne Halleriet uit Winterswijk eenmalig co-host op Radio 538. De Winterswijkse schuift die avond aan naast 538-dj’s Ivo van Breukelen en Barend van Deelen en presenteert samen met hen De 538 Avondklokshow.

Lisanne timmert al twee jaar aan de weg als presentatrice en regelde haar plekje achter een 538-microfoon via de populaire app Clubhouse. Barend en Ivo startten aan het begin van de week via de live-audiochat-app een zoektocht naar een co-host voor hun show. Honderdvijftig geïnteresseerden volgden de zoektocht live en hoorden hoe Lisanne zichzelf presenteerde. De Achterhoekse nam al gauw het gesprek tussen de dj’s over en voelde hen goed aan de tand. Reden voor de heren om haar als co-host uit te nodigen om volgende week naast hen plaats te nemen in de studio.

Radio 538 heeft sinds de ingang van de avondklok de programmering aangepast en een avondvullend programma geïntroduceerd. Met ‘De 538 Avondsklokshow’ wil de zender Nederland een hart onder de riem steken en het thuisblijven in de avond iets dragelijker maken.
Vanaf 21.00 uur zorgt een wisselend duo tijdens een drie uur durende uitzending voor een dagelijks variërend programma, waarin de luisteraar centraal staat. Zij kunnen volop inbellen via beeld en bepalen wat er te horen is op Radio 538 tijdens de avondklok. Onder anderen 538-dj’s Wietze de Jager, Igmar Felicia, Niek van der Bruggen, Ivo van Breukelen, Barend van Deelen en Mark Labrand presenteerden afwisselend in duo’s inmiddels al zesentwintig Avondklokshows met onder anderen Monica Geuze, Gordon, Rolf Sanchez, Gaby Blaaser en Joshua Nolet als co-host. Lisanne Halleriet wordt aan dit illustere rijstje met namen toegevoegd.

De 538 Avondklokshow is iedere werkdag te horen op 538 en te zien op TV 538.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden