Kashmir komt zaterdag 19 januari naar Taste in Groenlo. Foto: PR
Kashmir komt zaterdag 19 januari naar Taste in Groenlo. Foto: PR

Spelletjesavond en Led Zeppelin tribute in Rockcafé Taste

GROENLO - De komende week heeft Rockcafé Taste weer leuke activiteiten op het programma staan. Eerst is er de Spelletjesavond en later een optreden van Led Zeppelin tributeband Kashmir.

Donderdag 17 januari is er de traditionele Spelletjesavond in Taste. In het café hebben ze stapels spellen en wat is er nu gezelliger dan samen weer eens die mobiele telefoon aan de kant te leggen en een ouderwets bordspel spelen?
Onder ander Monopoly, Risk, Mens erger je niet, Triominos, Katan, Yahtzee, Triviant, Pim Pam Pet, kaarten, Rummikub, quizzen, de Slimste Mens, Dammen, Schaken en het grote Grolsch Spel. Dus wandel met je vrienden of vriendinnen binnen, zoek een spel uit en leef je uit. Voor een hapje en chippies wordt gezorgd, gezellig! De inloop is vanaf 20 uur.

Led Zeppelin tribute
Dan zaterdag 19 januari. Niets minder dan Kashmir, de strakke Led Zeppelin tributeband, staat dan op de planken bij Taste. Ja, ze spelen weer, en Rockcafe Taste was er als de kippen bij om ze te boeken.
Vijf jonge honden uit het oosten des lands besloten begin 2010 dat het tijd was voor een Led Zeppelin tributeband. Kashmir was geboren en gretig werden de nummers ingestudeerd die al jaren in het collectieve geheugen staan gegrift. Ondanks de jonge leeftijd van gemiddeld 21 jaar, speelt het kwintet als een roedel hongerige wolven op strooptocht naar de volgende prooi. Eind 2016 besloot de band even een adempauze te nemen en half 2018 stonden de heren weer als vanouds op de planken.
De ingrediënten zijn bekend, krakers als Whole Lotta Love, Rock and Roll, Immigrant Song en Stairway to heaven passeren de revue, maar ook pareltjes als Ramble On, Black Dog en Communication Breakdown ontbreken niet op de setlist.
Bij Taste zal de band Kashmir een smakelijk rock and roll-gerecht serveren. Zout en peper toevoegen is niet nodig, deze tributeband is helemaal op smaak en belooft een copieuze kant-en-klaar maaltijd. Aanvang 22.00 uur, entree vrij.


www.rockcafetaste.nl

Meer berichten