Inloopspreekuur reizen met het openbaar vervoer in Winterswijk. Foto: PR
Inloopspreekuur reizen met het openbaar vervoer in Winterswijk. Foto: PR

Inloopspreekuur reizen met het openbaar vervoer in Winterswijk

Vervoer

WINTERSWIJK - Reizen met het openbaar vervoer is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Met hulp van ervaringsdeskundigen blijkt het makkelijker dan gedacht. Ervaren OV-ambassadeurs geven (aankomende) reizigers advies en tips over het reizen met trein of bus. Ze doen dat elke maand tijdens een inloopspreekuur. Het eerstvolgende spreekuur is op vrijdag 6 mei, van 14.00 tot 15.30 uur, in de Bibliotheek Oost-Achterhoek/Vestiging Winterswijk, Parallelweg 5.

Langer zelfstandig kunnen reizen draagt bij aan persoonlijke zelfredzaamheid. Ervaren OV-ambassadeurs omarmen dit en helpen 55-plussers graag op weg. Vragen over het reizen met bus of trein zoals: ‘Hoe vraag ik een ov-chipkaart aan? Welk abonnement past het best bij mij?’ worden door hen toegelicht. 

Telefonisch spreekuur 
Telefonisch contact met een OV-ambassadeur is ook mogelijk. Dagelijks zitten OV-ambassadeurs klaar tijdens het telefonisch spreekuur om OV-vragen te beantwoorden. Zij zijn bereikbaar op nummer: 038-3037010.
Maandag tot en met vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. Dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur. Maandag- en woensdagavond van 18.30 tot 20.00 uur.

Interactieve online informatiebijeenkomsten
Tevens is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de interactieve informatiebijeenkomsten. Data en tijdstip van deze bijeenkomsten zijn te vinden op de website: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk