Inloopspreekuur voor reizen met het OV. Foto: Rob Kleering van Beerenbergh
Inloopspreekuur voor reizen met het OV. Foto: Rob Kleering van Beerenbergh ROB KLEERING VAN BEERENBERGH

Inloopspreekuur voor reizen met het OV

Vervoer

WINTERSWIJK - Nu het reizen met het openbaar vervoer niet alleen meer voor noodzakelijke reizen geldt, starten de OV-ambassadeurs weer met inloopspreekuren op locatie. Tijdens deze inloopspreekuren geven OV-ambassadeurs senioren uitleg over het reizen met trein en bus. In de Bibliotheek Oost-Achterhoek, vestiging Winterswijk, Parallelweg 5, Winterswijk is een inloop op vrijdag 5 november, van 14.00 tot 15.30 uur.

Reizen met het openbaar vervoer is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Om langer zelfstandig te kunnen reizen, bieden OV-ambassadeurs, vrijwilligers die ook 55+ zijn, de mogelijkheid om vragen over het openbaar vervoer te stellen.
Naast de fysieke inloopspreekuren kan men ook gebruik blijven maken van het telefonisch spreekuur. Op doordeweekse ochtenden en op enkele vaste middagen en avonden zitten OV-ambassadeurs klaar om telefonisch of via beeldbellen OV-vragen te beantwoorden.

Men kan gebruik maken van het telefonisch spreekuur door te bellen via tel. 038 – 3037010. Maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur. Dinsdag en donderdag van 13.30 tot 15.00 uur. Maandag en woensdag van 18.30 tot 20.00 uur.


www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk