Gerrit Hendriksen reikt de cheques uit. Foto: PR
Gerrit Hendriksen reikt de cheques uit. Foto: PR (Foto: )

Winterswijkse Kegelbond deelt opbrengst kegelmarathon uit

WINTERSWIJK - De waardecheque van de opbrengst van 24-uurs kegelmarathon zijn door de Winterswijkse Kegelbond uitgereikt aan de doelen die de deelnemers kozen.

De marathon 'Al rollend naar een Wens'' vond op 5 en 6 oktober plaats in kegelcentrum Hamaland. Er namen 140 mensen deel, die allen hun voorkeur voor een goed doel door konden geven. Vooraf mochten de deelnemende clubs een plaatselijk goed doel aandragen waar de uiteindelijke opbrengst naar toe zou mogen gaan.
De goede doelen waarop men zijn of haar stem kon uitbrengen waren: Zorgboerderij den Olden Goarden, Samenfietspunt de Winterswijkse Uitdaging en drie kinderen met de ziekte CF, beter bekend als taaislijmziekte.

Afgelopen week werden de vertegenwoordigers(sters) van deze goede doelen uitgenodigd door de organisatie bij Kegelcentrum Hamaland om de cheques in ontvangst te nemen. Tijdens de opening van de 24-uurs kegelmarathon werd bekend gemaakt dat alle drie de goede doelen verblijd werden met een bedrag van 250 euro
Het goede doel met de meeste stemmen, ruim 61 %, werden de drie kinderen met de ziekte CF.

Ada en Wilfried Roerdinkholder mochten dan ook uit handen van Gerrit Hendriksen van de organisatie, een cheque in ontvangst nemen van 1250 euro. Aan de twee andere goede doelen werd een cheque van 250 euro overhandigd, vergezeld van een mooie bos bloemen.

De kinderen met deze taaislijmziekte hadden vooraf al aangegeven wat hun persoonlijke wensen waren. Met dit bedrag kunnen deze al grotendeels in vervulling gaan.
De Winterswijkse Kegelbond kan terugzien op een geweldig verlopen kegelmarathon met als hoogte punt de opbrengst voor de drie doelen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden