Activiteiten bij de Wuh

WINTERSWIJK - Bij de WUh aan de Torenstraat 9 worden wekelijks verschillende activiteiten gehouden. Iedereen is welkom om deel te nemen aan deze activiteiten. De eigen bijdrage is twee euro, voor koffie of thee. Bijna elke dag van de week is er wel een activiteit. Wie het leuk lijkt om deel te nemen kan gewoon binnenlopen. Vooraf aanmelden is niet nodig. Wie graag eerst meer informatie wil of creatieve ideeën heeft om te delen, kan contact opnemen met het Vrijwilligerspunt. Dit kan via info@vpwinterswijk.nl of bel 0543-200 026. Je kunt ook langs komen tijdens het spreekuur, dit is elke maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 12.00 uur aan de Torenstraat 9, Winterswijk.

Schildersgroep
Elke maandagmiddag om 14.00 uur komt een clubje mensen bij elkaar om te gaan schilderen. Er wordt niet echt les gegeven, maar uiteraard worden met elkaar wel ervaringen en tips uitgewisseld. De leden van de schildersgroep nemen zelf hun schilder spulletjes mee.

Fotografiegroep
Op dinsdag (ook om 14.00 uur) gaat een andere groep creatievelingen aan de slag, namelijk fotografen. Onder leiding van een gerenommeerde fotograaf worden allerlei soorten foto's gemaakt. Er komen verschillende technieken aan bod. Men maakt foto's in en om Winterswijk, maar soms gaat men ook wat verder weg om mooie plaatjes te schieten. Wie meer wil leren over fotograferen kan zich bij de fotografiegroep aansluiten.

Fietsgroep
Elke donderdag vertrekt om 13.30 uur een groep sportievelingen voor een mooie fietstocht in en om Winterswijk. Ook in de wintermaanden gaan zij gewoon op pad. Er wordt in een rustig tempo gefietst, het gaat om de gezelligheid en het genieten van de omgeving, het is geen wedstrijd. Het start- en eindpunt is altijd de WUh, waar zij na afloop een lekker kopje koffie met elkaar drinken.

Creatieve middag
Op de donderdagmiddag (14.00 uur) is het ook tijd voor de creatieve middag. Er kunnen verschillende dingen worden gedaan. Zo zijn er mensen die met elkaar spelletjes spelen. Daarnaast is er een groep mensen die aan het handwerken gaat. Meestal bepalen zij met elkaar wat ze gaan maken, maar als men aan eigen werk wil werken dan kan dat uiteraard ook. Ook hier worden tips en ervaringen met elkaar uitgewisseld. Men wil graag de activiteiten tijdens de creatieve middag verder uitbreiden. Heb jij hier ideeën over en ben je creatief? Deel deze ideeën dan met het Vrijwilligerspunt.

Vrouwenochtend
Tot slot is er in de even weken op vrijdagochtend een samenkomst van vrouwen. Veel vrouwen lopen tegen allerlei dingen aan en zouden hierover graag praten met andere vrouwen. Maar niet iedereen kent genoeg vrouwen in zijn eigen netwerk. Tijdens de vrouwenochtend kun je gezellig met elkaar kletsen en ervaringen uitwisselen. Er komen vrouwen met verschillende culturele achtergronden op af, dus je kunt ook nog van elkaars culturen leren. De eerst volgende ochtend is op 1 november om 10.00 uur. Kom gezellig langs, de koffie en thee staan klaar.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden