The Amy Winehouse Undercoversessie. Foto: Dave van de Schuur
The Amy Winehouse Undercoversessie. Foto: Dave van de Schuur (Foto: )

Openluchttheater tien jaar

WINTERSWIJK - 2019 is het jaar dat het Openluchttheater 10 jaar bestaat in de huidige vorm. Dat wordt gevierd met een mooi programma door de hele zomerperiode en als afsluiter op zondag 15 september een feestelijke middag met een gevarieerd programma met Winterswijks talent.

Maar het seizoen begint na een besloten scholenvoorstelling op 14 mei met de jaarlijkse Tributenight op zaterdag 1 juni.
Dit jaar is het de beurt aan The Amy Winehouse Undercoversessie. Een geweldige zangeres wordt begeleid door topband The Originators met blazerssectie. Het voorprogramma start om 20.30 uur met de band Desire die een ode brengt aan Bob Dylan.

Op zondag 30 juni is het Openluchttheater is zomerse sferen met Una Noche De Flamengo. Spaanse dans en zang met onder andere Conchita Boon. Deze middag worden er ook Spaanse hapjes en lekkere wijnen geserveerd. De aanvang is 15.00 uur.

Voor de kinderen is op woensdag 3 juli vanaf 15.00 uur een erg leuke familievoorstelling; De Vriendelijke Draak, gespeeld door theatergezelschap de Grote Haay.

Op zondagmorgen 7 juli kunnen belangstellenden om 10.00 uur terecht voor de Openlucht Kerkdienst van de Protestantse Gemeente.

Op zondag 15 september is de grote afsluiter, een gecombineerd evenement dat in het teken staat van het 10-jarig bestaan van het Openluchttheater Winterswijk samen met de Landelijke Monumentendag. Het theater is de gehele dag geopend maar vanaf 14.00 uur zijn er optredens van onder andere het Mellow Brass blaasensamble van de Eendracht, Penta (Dans en Hip/hop), Beer en Eamon (viool en keyboard), Classic WM, Theatergroep Harlekijn, leerlingen van het GKC en het WMT die bezoekers trakteren op een preview van Club Moulin.

De vrijwilligers van Openluchttheater Winterswijk hopen veel belangstellenden te mogen verwelkomen dit seizoen.

Meer berichten