De VVD-kandidaten. Sint en Piet staan niet op de lijst. Foto: PR
De VVD-kandidaten. Sint en Piet staan niet op de lijst. Foto: PR

Kandidatenlijst VVD bekend

WINTERSWIJK - De VVD Winterswijk heeft een verrassende kandidatenlijst samengesteld. Verrassend vooral omdat op deze lijst voor de Gemeenteraadsverkiezingen in 2018 acht nieuwe mensen staan. De nieuwelingen zijn allemaal zeer geïnteresseerd om vanuit de liberale standpunten voor Liberaal Lokaal in Winterswijk wat te kunnen en willen betekenen.

Betrokken Winterswijkers die ook daadwerkelijk willen meedenken en meedoen. De VVD Winterswijk is blij met al deze mensen, hun interesse en hun inbreng. Daar kan de VVD de toekomst mee in. De kandidaatstellingscommissie heeft met alle kandidaten gesproken en naar hun interesses en motieven gevraagd. Er staan op de kandidatenlijst ook namen van ervaren mensen. Dat zijn de huidige wethouder en raads- en commissieleden. De VVD heeft nogal wat richtlijnen en regels voor kandidaten, die goed besproken dienen te worden. Dan gaat het over integriteit, gedragscodes, regels over giften en sponsoring en als belangrijkste moeten alle kandidaten die op de kandidatenlijst geplaatst worden een VOG overleggen.

Voor de gemeente Winterswijk is onderstaande voorlopige alfabetische kandidatenlijst samengesteld: 1.Inge Klein Gunnewiek ( tevens lijsttrekker) 2. Tom van Beek, 3. Gert Jan te Gronde, 4. Janet Poels, 5. Tineke van de Linden-Plass, 6. Frank Roerdinkholder, 7. Gert Jan Lucas, 8. Gosse Visser, 9. Arjan Ongena, 10. Dick Scholts, 11. Stefan te Selle, 12. Martijn Knuivers, 13. Andre Klomps, 14. Marieke Sleeking, 15. Dominique Rootinck, 16. Carmen Harbers - ten Dolle, 17. Hilde van Eerden.

reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221778&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwswinterswijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=710,711" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>