Afbeelding
Foto: PR

Vital Proteins ervaringen uit de praktijk

Partnerbijdrage

Collageen is één van de meest populaire beauty producten van dit moment, en Vital Proteins is één van de eerste merken die zich in collageen poeders heeft gespecialiseerd. Oftewel ‘collagen powder’, zouden bekende Amerikaanse celebrities zeggen, want zij worden als grootgebruikers van anti-aging collageen gezien. Wat zijn de ervaringen met VitalProteins in de praktijk?

Wat is Vital Proteins?

Het merk Vital Proteins is 100% van rundercollageen gemaakt, wat betekent dat de collageen van grasgevoerde runderen afkomstig is. Het poeder van Vital Proteins ziet er fijngemalen uit, waardoor het makkelijk oplost in bijvoorbeeld een smoothie of koffie. De poeder proef je verder haast niet, waardoor het voor de meeste mensen een fijn supplement is.

Hoe puur is Vital Proteins Collagen Peptides?

In zijn algemeenheid kun je stellen dat collageenpoeders zo puur mogelijk moeten zijn. Sommige goedkope fabrikanten willen nog wel eens onnodige stoffen toevoegen, denk bijvoorbeeld aan vulstoffen, smaakstoffen etc. Extra ingrediënten kunnen wel, maar dan moeten ze wel iets toevoegen.

Waarom werkt collageen beter met vitamine C?

Wij zien zelf graag vitamine C terug in collageenpoeders, omdat vitamine C kan bijdragen aan de normale collageenvorming. Het collageensupplement zou hierdoor ook sneller tot resultaat moeten leiden. Het poeder van Vital Proteins heeft echter geen extra vitamine C toegevoegd, maar een directe concurrent (Herbolist) wel.

VitalProteins ervaringen

Ervaringen van vrienden die Vital Proteins enkele maanden al in gebruik hebben zijn tevreden, en constateren vooral een positieve invloed op hun huid en nagels. Kortom, collageenmerk VitalProteins doet qua ervaring wat het moet doen en kan zorgen voor bijvoorbeeld een mooie, jonge huid en uitstraling, soepele gewrichten en sterke nagels.

Is Vital Proteins vegan collageen? 

Helaas is Vital Proteins niet vegan, om de simpele reden dat het collageenpoeder gemaakt is van 100% rundercollageen. Maar daarin is VitalProteins geen uitzondering: vegan collageen bestaat namelijk helemaal niet! Zogenaamde ‘vegan collageen’ is bevat geen collageeneiwit, maar bepaalde vitaminen en mineralen die de natuurlijke collageenproductie zouden moeten stimuleren.

Dit artikel wordt u aangeboden door Maud Geniet. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk