Foto PR
Foto PR

Dit kun je verwachten van een Magento 2 expert

Partnerbijdrage

Je wilt een webshop opzetten en niet zomaar een maar een die de allerbeste is. Daar hoort dan vanzelfsprekend een goed platform achter wat de webshop draaiende houdt. Magento 2 is zo een platform wat er alles aan doet om de allerbeste te zijn. Je mag er gerust van uitgaan dat dit tot nu toe de meest veilige, efficiënte en snelste manier is om een webshop te kunnen runnen. 

Wat zijn de taken van een Magento 2 expert?
Iedereen heeft zo zijn of haar taken en dat geldt zeer zeker ook bij een Magento 2 expert. Wanneer we een rijtje mogen gaan opsommen met betrekking hierop komen we op de volgende dingen uit.

Een Magento 2 expert en zijn taken:

  • Het bouwen van een compleet nieuwe webshop
  • Het onderhouden van de webshop
  • Het verbeteren van een bestaande webshop
  • Het toepassen van technische strategieontwikkeling
  • Het verder ontwikkelen van jouw website
  • Het helpen groeien van jouw klantenbestand
  • Ervoor zorgen dat jouw webshop een snelle laadtijd heeft
  • De onderhoudskosten laag houden
  • Een gebruiksvriendelijk design ontwerpen om zoveel mogelijk rendement eruit te halen
  • Een stabiele en krachtige webshop opzetten
  • De SEO verzorgen die belangrijk is om je zo hoog mogelijk in de zoekmachines vindbaar te maken

Bij wie moet je zijn voor een goede webshop?
Je kunt een Magento webshop zelf opzetten maar je doet er verstandiger aan om het over te laten aan een Magento 2 expert. Juist omdat hun weten waar ze mee bezig zijn en hoe ze het op de juiste manier aan moeten pakken.
Je kunt bij Vendic terecht om een specialist in de arm te nemen die zich dan bezig gaat houden met jouw webshop op te zetten. Wil je weten wat Vendic allemaal al heeft gepresteerd dan kun je het volgende doen. Bekijk het portfolio van Vendic hier.

Heeft een webshop opzetten met Magento nut?
Wij gaan nu natuurlijk niet zeggen dat het geen nut heeft want dat heeft het natuurlijk wel! Het opzetten van een webshop met behulp van Magento 2 zorgt ervoor dat je een veilige en stabiel webshop kan runnen die ook nog eens supersnel is met het inladen. Ook kun je de webshop op een goede manier laten integreren en heeft het veel functies die je kunnen helpen.

Onze conclusie
Wil je hoge ogen gooien met een goede, snelle en veilige webshop dan moet je zeker kiezen voor een webshop welke is gemaakt op een Magento platform. Geen gedoe met rare codes maar gewoon alles goed en veilig in eigen beheer hebben. Verklein het risico dat belangrijke gegevens zomaar achterhaald worden door mensen waar ze niet voor bestemd zijn. Kies voor Magento 2.

‘Dit artikel wordt u aangeboden door Vendic. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.’

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant