Simone en Pascal leveren vakwerk op maat. Foto: Verona Westera
Simone en Pascal leveren vakwerk op maat. Foto: Verona Westera

Dertig jaar Copy Service Winterswijk

Partnerbijdrage

WINTERSWIJK - Van visitekaartjes, tot banners, spandoeken of foto’s op canvas. Voor al het drukwerk kunnen zowel bedrijven als verenigingen en particulieren terecht bij Copy Service Winterswijk, aan het Weurden. “Alles wat er gedrukt en geprint moet worden kunnen wij hier”, legt eigenaar Pascal Wonnink uit. Dit jaar bestaat het bedrijf dertig jaar. Later dit jaar wordt dat gevierd, onder andere met een open dag. 

Door Verona Westera

Dertig jaar geleden begon Pascal het bedrijf. “Toen was het nog een Copy Shop. Mensen konden hier kopieën maken papierwerk in laten binden”, vertelt Pascal lachend. “Maar de techniek heeft zeker niet stil gestaan. Wij zijn hierin meegegaan. We kunnen hier vrijwel alles drukken. Daardoor zijn we uniek in deze regio.”
Naast printen en drukken kunnen Pascal en medewerkster Simone ook een huisstijl ontwikkelen of bijvoorbeeld folders en reclamewerk opmaken. Pascal en Simone leveren vakwerk op maat. “Soms zijn er ook klussen die snel geklaard moeten worden, bijvoorbeeld foto’s of drukwerk voor een uitvaart. Dat kunnen we snel en vakkundig regelen. Maar ook voor de bouwwereld doen we veel. Nergens in de omgeving kunnen bouwtekeningen op groot formaat geprint worden. Wij doen dat hier best veel.”
Af en toe krijgt Pascal ook bijzondere opdrachten. “Natuurlijk zijn heel veel opdrachten leuk of mooi, maar het meest bijzondere is misschien wel dat wel we hier het patroon van de vloer van de Ridderzaal hebben geprint.”

Wie langs het pand rijdt zal niet verwachten dat er achter deze ramen zoveel hoogwaardige druk-, en printapparatuur te vinden is. “Vandaar dat we een open dag willen houden. Mensen weten vaak helemaal niet wat we hier allemaal kunnen.” De werkplaats loopt tientallen meters door naar achteren, zodat er ruimte is voor  flink wat apparatuur. “Er staat hier al aardig wat druk-, en printapparatuur. Je moet ook op de hoogte blijven van de laatste technieken. Ik zou nog graag een printer hebben zodat we grote reclame borden in één keer kunnen bedrukken. Uiteraard kunnen we nu grote borden maken, maar met zo’n printer kan dat gemakkelijker. Helaas heb ik daarvoor de ruimte niet meer, wijst Pascal lachend naar zijn ‘machine park’. 

Wie meer wil weten over de mogelijkheden of prijzen, kan contact opnemen via tel. 0543-533187, of mail info@copyservicewinterswijk.nl, winterswijkcopyservice@gmail.com


copyservicewinterswijk.jimdo.com

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk