Afbeelding

Leden band Iron Maiden spelen uniek concert in Theater De Storm

Muziek

Leden band Iron Maiden spelen uniek concert in Theater De Storm

WINTERSWIJK - De Nederlandse band Maiden uniteD heeft het wederom voor elkaar gekregen. Originele leden van de band Iron Maiden zijn als gast te horen en te bewonderen tijdens hun unieke concertreeks. Ze spelen maar vijf shows in Nederland dit jaar, waaronder in Theater De Storm in Winterswijk op 8 februari aanstaande. 

Terug naar 1980
Maiden uniteD staat bekend als een band die op sublieme wijze songs van de hard rock/heavy metal band Iron Maiden met nieuwe arrangementen weet om te vormen. Maar ditmaal gaan zij nog een stapje verder. In hun aankomende concertreeks getiteld ‘1980’ gaat de band helemaal terug naar het jaar waarin Iron Maiden ontdekt werd, en in een paar maanden tijd uitgroeide tot een van de meest toonaangevende bands in de wereld van punk, rock en hard rock.

Originele leden 
Voor deze theaterconcerten heeft Maiden uniteD de gitarist van het eerste uur Dennis Stratton uitgenodigd om centraal te staan in deze show. Ook zal het geluid verzorgd worden Doug Hall, de geluidsman die 2 decennia actief was voor Iron Maiden. Als derde special guest zal 1980 roadie ‘Loopy’ zijn bijdrage leveren aan de show.

Maiden uniteD heeft een vaste kern muzikanten die in diverse samenstellingen optreed. Met deze concertreeks spelen onder andere ook Frank Beck (Gamma Ray), Ruud Jolie (Within Temptation) en Leo Margarit (Pain of Salavtion) mee. Maiden uniteD staat garant voor een unieke sound en met deze serie concerten heeft zij de lat voor zichzelf wederom hoger gelegd om het publiek optimaal te laten genieten. Verwacht van ‘1980’ een theaterconcert met vele muzikale hoogtepunten, Engelse humor en altijd een beetje chaos zoals we dat van Maiden uniteD gewend zijn.

Een ticket voor Maiden UniteD kost 26,50 euro en is te bestellen via www.theaterdestorm.nl of via de theaterkassa - geopend op dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur, tel. 0543 – 519285.

De Nederlandse band Maiden uniteD. Foto: PR De Storm

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant