De twee ‘Misters’ uit de buurtschap Miste, bij Robert Woordes en Wander Tijdeman. Foto: PR
De twee ‘Misters’ uit de buurtschap Miste, bij Robert Woordes en Wander Tijdeman. Foto: PR

Tweede editie Misters Oktoberfest op vrijdag 28 oktober

Maatschappij

MISTE - Na een geslaagde eerste editie in 2021 wordt er dit jaar een tweede editie van het ‘Misters Oktoberfest’ gehouden. Het ‘Misters Oktoberfest’ begint op vrijdag 28 oktober om 19.00 uur, bij Eetcafé-Zaal Den Tappen aan de Misterweg in Miste.

Het feest wordt georganiseerd door twee ‘Misters’ uit de buurtschap Miste, Robert Woordes en Wander Tijdeman. De naam van het Oktoberfest was snel gevonden. “Veel feesten worden in zalencentra gegeven en wij dachten, dit kan toch ook in Miste!”, leggen de Misters uit. Zo geschiedde vorig jaar. Het werd een top feest waarbij met circa 250 mensen het ‘dak eraf ging’ bij Eetcafé-Zaal Den Tappen aan de Misterweg.

Uiteraard is iedereen welkom o het Oktoberfest, niet alleen inwoners van Miste en omliggende buurtschappen. “Maar ‘ons kent ons’ blijft wel het principe. Bijna iedereen in de zaal kent elkaar. Vorig jaar stroomden hele vriendengroepen binnen. Via bijvoorbeeld het levendige verenigingsleven in Winterswijk, in Miste en omliggende buurtschappen kenden ze elkaar allemaal”, lichten de heren toe. “Wij zorgen vervolgens voor de juiste Oktoberfest sfeer, qua aankleding en muziek, en iedereen is meteen in de juiste stemming. Natuurlijk hopen we wel dat er zoveel mogelijk mensen in een Dirndl en Lederhose komen, dat hoort erbij op een Oktoberfest.”

Het Oktoberfest wordt ook dit jaar muzikaal geleid door de liveband ‘Freeline – On Tiroler Tour’. De pauzes en de afsluiting van de avond zullen door ‘DJ Wimpie’ worden gedaan. “Zo hebben we voor ieder wat wils!” Toch hebben de mannen nog iets heel speciaals kunnen regelen. “We hebben een heuse BN’er kunnen strikken, bekend van televisie en hij staat onder andere ook op het Mega Piraten Festijn in het Gelredome. Wie dit is, dat zie je op 28 oktober in Miste, we verklappen nog niet alles. Wat we wel kunnen verklappen is dat ‘De Stegge’ weer aanwezig is voor heerlijk eten gedurende de avond.”

De kaartverkoop loopt voorspoedig, maar er kunnen zeker nog kaarten besteld worden. In de voorverkoop kosten de kaarten 15 euro en, indien beschikbaar, aan de deur voor 20 euro. Kaarten zijn te bestellen bij de ‘Misters’ Robert Woordes of Wander Tijdeman, via de website www.mistersoktoberfest.nl en rechtstreeks via de mail op mistersoktoberfest@gmail.com.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk