Afbeelding
Pr

Info avond derde postcoderoosproject Coöperatie Energieke Buurschappen

Economie

Dit jaar start het derde Postcoderoosproject. De coöperatie heeft twee nieuwe dak-eigenaren bereid gevonden om hun daken beschikbaar te stellen voor een collectieve zonne-installatie. Dit betreft de daken van de Prijshamer in Winterswijk en BCS in Winterswijk-Kotten. U kunt meedoen en meeprofiteren!

In totaal zijn er 1939 certificaten beschikbaar die €50,- per stuk kosten. Aan het certificaat zit een uitkeringsrecht gekoppeld van €0,10 per kWh over de hoeveelheid kWh die uw certificaten produceren. De gemiddelde verwachte opbrengst van dit project is 58 kWh per certificaat per jaar, kortom een gemiddelde opbrengst van €5,80 per jaar, waardoor de investering binnen 9 jaar is terugverdiend. Omdat de looptijd 15 jaar is, gaat u daarna nog zeker 6 jaar verdienen! Als certificaathouder bent u lid van de coöperatie en beslist u mee over de besteding van de opbrengsten van de zonnedaken.

Op donderdag 28 april 2022 om 20 uur bent u van harte welkom op de informatieavond over dit project bij Hotel Restaurant Café de Lindeboom in Winterswijk-Brinkheurne. Voor meer informatie: www.energiekebuurtschappen.nl/doe-mee

Dit artikel wordt u aangeboden Coöperatie Energieke Buurschappen. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk