Henriëtte Klein Poelhuis, Silvia Rengelink, Shannon Toebes (onder vlnr) en Marieke Toebes: 'Onze bedrijven versterken elkaar!
Henriëtte Klein Poelhuis, Silvia Rengelink, Shannon Toebes (onder vlnr) en Marieke Toebes: 'Onze bedrijven versterken elkaar!" Foto: Lineke Voltman

14 mei feestelijke opening van 4 praktijken onder één dak

Algemeen

WINTERSWIJK - In een nieuw bedrijfspand aan de Parallelweg 46 in Winterswijk hebben vier onderneemsters elk een eigen bedrijf. Nu ook de laatste onderneemster gestart is, houden ze een feestelijke opening op zaterdag 14 mei van 13.00 tot 15.00 uurBelangstellenden zijn dan van harte welkom.

Door Lineke Voltman

Het pand omvat een ruimte voor sportmassage, gerund door Silvia Rengelink. “Als sportmasseur geef ik sport- en ontspannende massages.”. 

Shannon Tolhuis is al 20 jaar pedicure; tijd om haar passie in te zetten in haar eigentijdse pedicure en waxing salon. “Bij Guys & Dolls is iedereen welkom, zowel mannen, vrouwen als ook kinderen met voetklachten.”                         

Henriëtte Klein Poelhuis is naast haar werk als fysiotherapeute gestart met haar bedrijf Ortobase, waar ze orthopedische inlegzolen maakt. “Ik ben de vijfde in Nederland die deze inlegzolen maakt. Het principe van de Jurtin inlegzolen is dat ze de hiel oprichten, waardoor het lichaam een rechte, stabiele houding krijgt en voetklachten afnemen.” 

“Ronduit Jezelf” heet de praktijk van GZ-psycholoog Marieke Toebes. “Ik behandel volwassenen met psychische klachten die worden doorverwezen door de huisarts en bied coaching aan mensen die zichzelf om welke reden dan ook persoonlijk willen ontwikkelen.”

“Samen versterken we elkaar!”
Silvia en Shannon hebben twee jaar geleden elk afzonderlijk gezocht naar een pand waar ze hun bedrijf konden starten. Shannon: “Terwijl ik op zoek was naar een geschikte ruimte hoorde ik steeds dat ene Silvia ook iets zocht. Uiteindelijk heb ik haar op Facebook benaderd en zo zijn we in gesprek geraakt. Op een gegeven moment kwam deze ruimte aan de Parallelweg te huur. We hebben samen hard gewerkt om alles in te richten en zijn met z’n tweeën begonnen. Later kwamen Henriëtte en Marieke erbij en nu zijn we compleet. Ons plan was een ruimte te creëren voor ondernemers die werken met (innerlijke) gezondheid, zodat we elkaar kunnen versterken.”

Alle praktijken werken uitsluitend op afspraak:

www.silviarengelinkmassage.nl; www.ortobase.nl of 06-54398872; Guys & Dolls: 06-28167873;  www.ronduitjezelf.nl of 06-14216088

Dit artikel wordt u aangeboden Ortobase. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave. . Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk