Boeken kunnen thuis bezorgd worden. Foto: Biebstock
Boeken kunnen thuis bezorgd worden. Foto: Biebstock

Biebboeken laten bezorgen aan huis

Algemeen

ACHTERHOEK - Wie aan huis geboden is, heeft de mogelijkheid om boeken thuisbezorgd te krijgen. De Bibliotheek Oost-Achterhoek biedt deze service zonder bijkomende kosten. Een lidmaatschap volstaat.

Bibliotheek aan Huis
Lynn Karsijns, manager van de Bibliotheek Oost-Achterhoek: “Onze vrijwilligers bezorgen boeken, tijdschriften en andere bibliotheekmaterialen aan huis als iemand zelf niet naar de Bibliotheek kan komen door handicap of ziekte. Aan deze service zijn geen extra kosten verbonden, een klant van de Bibliotheek aan Huis betaalt het normale contributietarief.”
Natuurlijk kan elke Bibliotheek aan Huis-klant doorgeven wat hij/zij graag leest. Bij het uitzoeken van de boeken wordt daar rekening mee gehouden. De leentermijn is zo geregeld, dat er in ieder geval voldoende tijd is om te lezen, tot het moment dat de vrijwilliger de boeken weer komt wisselen.

Corona
Ook als iemand behoort tot de kwetsbare groep en gedurende de coronapandemie aan huis gebonden is, is de Bibliotheek aan Huis een oplossing. Mocht de situatie rondom het virus en de verspreiding verbeteren, dan is het lidmaatschap van de Bibliotheek aan Huis eenvoudig weer om te zetten naar een normaal abonnement.

Aanmelden
Aanmelden kan bij het Servicebureau van de Bibliotheek Oost-Achterhoek, 088-0062929.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk