Het Winterswijkse landschap in de sneeuw. Foto: PR
Het Winterswijkse landschap in de sneeuw. Foto: PR

Jong WCL stelt zich voor

Algemeen

Jinte Bras blikt terug en vooruit

WINTERSWIJK - Een aantal weken stellen de leden van Jong WCL (Waardevol Cultuur Landschap) zich voor. Jongeren (15 tot 35 jaar) die ook mee willen denken over de toekomst van het Winterswijkse buitengebied kunnen zich aanmelden via jongwcl@gmail.com.

Deze week kijkt Jong WCL-voorzitter Jinte Bras terug op 2021 en vooruit naar 2022: “We kijken terug op een bijzonder jaar. Wederom was het continue schakelen en plannen bijstellen. Maar desondanks is Jong WCL opgericht! Online of live, het bleek mogelijk om elkaar te ontmoeten. Een enthousiaste groep jongeren die aan de slag willen met het buitengebied was het resultaat. We begonnen in de zomer met het terrassenfestival. Een mooie route langs diverse terrassen in het buitengebied. Jong WCL maakte kennis met WCL. We gingen verder met het aanscherpen van onze speerpunten, zetten een communicatiestrategie op en maakten plannen voor het komende jaar. Aankomend jaar wordt dan ook zeker een mooi jaar! We zijn actief betrokken bij de gebiedsgerichte aanpak en willen een aantal mooie activiteiten organiseren rondom wonen, beleven en ondernemen in het buitengebied van Winterswijk.
Alle hulp is hierbij welkom! Dus lijkt het jou ook wel wat om mee te denken over beleid en/of om activiteiten te organiseren in het buitengebied? Laat het ons weten en wie weet zien we elkaar volgend jaar. Namens Jong WCL alle goeds voor 2022!”

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk