Alle teams van ‘t Pluumke’67 in actie

Algemeen

WINTERSWIJK - Zondag 7 november mochten beide jeugdteams van ’t Pluumke ’67 gaan strijden om de punten.

Jeugdteam 1 mocht het opnemen tegen het eerste jeugdteam van Phido uit Doetinchem. In de enkels bleken de tegenstanders helaas te sterk. Jack Rengelink en Amanda van der Veen wisten allebei nog een set tot 17 punten te spelen, maar konden wedstrijd helaas niet naar zich toetrekken. In de dubbel begon het bij Jack en Milan van Dijk wat moeilijk en zij verloren de eerste set, maar ze wisten in de tweede set terug te komen en deze met 21-18 te winnen waardoor er een derde set aan te pas moest komen. Deze werd wederom erg spannend, maar met 18-21 ging de set helaas wel naar de tegenstanders. De dubbels van Finn Migchelsen en Amanda en Milan en Amanda gingen helaas ook verloren. De dubbel van Jack en Finn was ook erg spannend en de heren wisten deze ook in twee sets te winnen met 21-16 en 21-18. Al met werd met 1-7 verloren, maar de wedstrijden waren erg spannend en zeker ook leuk om te zien.

Jeugdteam 2 - dat uitkomt in de opstapcompetitie - speelden hun eerste wedstrijd van het seizoen tegen het jeugdteam uit Varsseveld. Lars Teekman en Josefine Frolova mochten gaan enkelen en het niveauverschil tussen de twee teams was hierin toch erg groot. Beide wonnen ze hun enkel in twee sets. In de dubbelspelen kwam Varsseveld terug en de eerste dubbel tegen Manouk Grevink en Lars wonnen ze dan ook in twee sets. Josefine en Lars speelden de tweede dubbel en wisten met een mooi voor-achter spel goed te winnen. De derde en laatste dubbel was erg spannend en Manouk en Josefine wisten deze met 21-18 en 21-16 te winnen. De wedstrijden waren allemaal leuk om te zien en een 4-1 overwinning was daarnaast ook zeker erg mooi.

De overige uitslagen zijn: Denekamp 1 - ‘t Pluumke’67 1 3-5, Zevenaar 1 - ‘t Pluumke’67 2 3-5 en Flits 11 - ‘t Pluumke’67 3 2-6.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant