Capfun nieuwe eigenaar Het Wieskamp

Algemeen

WINTERSWIJK - Op 1 oktober 1990 nam de familie Van Dam Het Wieskamp over. Sindsdien heeft hun leven in het teken van de camping en de horeca gestaan en hebben de broers Rob en Mark ruim 30 jaar lang lief en leed met de gasten gedeeld. Maar aan die periode komt op 1 januari 2022 een eind. Vanaf dat moment zal Capfun de nieuwe eigenaar zijn van de camping en van de horeca.

Toen Capfun de broers kortgeleden benaderde met interesse voor de camping en de horeca, zaten zij nog vol met toekomstplannen voor Het Wieskamp en restaurant Van Hier. Na veel wikken en wegen hebben Rob en Mark toch besloten de stap tot overname te maken. Het exploiteren van een camping en een horecabedrijf één van de mooiste banen ter wereld, maar ook één die zijn tol eist in het privéleven, laten ze weten. En na dertig jaar lang dag en nacht klaar staan voor hun gasten merkten zij dat het steeds meer energie kostte om de drukke zomermaanden goed door te komen. Energie die uiteindelijk ook ten koste gaat van de gezondheid. Met name hebben de afgelopen twee jaren, vol met spanningen en onzekerheden, hun tol geëist.

Capfun neemt de aandelen over van Wieskamp Groep BV, Camping het Wieskamp BV en Wieskamp Horeca BV. Aan uw formele relatie met Het Wieskamp verandert dus niets, alle bestaande afspraken, overeenkomsten, eventuele incasso’s en dergelijke blijven zoals het was. 

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk