MVVA meiden voetbal. Foto: Jan Wilterdink
MVVA meiden voetbal. Foto: Jan Wilterdink (Jan Wilterdink)

MVVA clinic bij FC Trias

WINTERSWIJK - In de herfstvakantie, op woensdag 20 oktober houdt de MVVA, het meidenvoetbalbolwerk van de Achterhoek, een clinic voor meiden.

Deze clinic vindt plaats van 15.00 tot 17.00 uur op Sportpark ‘t Huitinkveld (FC Trias). Twee uur die in het teken zullen staan van voetbal, plezier en gezelligheid, onder leiding van de trainers van MVVA, het meidenvoetbalbolwerk van de Achterhoek.

Aanmelden kan via e-mail loek@vinox.nl of telefonisch via 06-22147252. 

MVVA
De tijd dat voetbal alleen iets voor mannen was, is eigenlijk al lang verleden tijd. Het aantal voetballende meiden en vrouwen stijgt al jaren, ook in de Achterhoek. Veel clubs in de Achterhoek hebben het meiden- en vrouwenvoetbal omarmt. De toestroom van vrouwelijke leden is een enorme kans voor verenigingen, maar hoe zorg je er als club voor dat iedere voetbalster op haar eigen niveau kan voetballen? Hoe zorg je er als club voor dat een talent genoeg uitdagingen krijgt? Met circa 5500 voetballende meiden en vrouwen is het eigenlijk ‘gek’ dat er geen doorgroeimogelijkheden zijn voor voetbaltalenten in de Achterhoek. Tijd om hier verandering in te brengen. Om talentvolle meiden uit de Achterhoek ontwikkelingsmogelijkheden te bieden is MVVA in 2019 opgericht met als doel om het meiden- en vrouwenvoetbal in de Achterhoek kwalitatief te laten groeien. MVVA is een professionele talentenacademie voor meiden, waar talentvolle amateurspeelsters trainen, wedstrijden en toernooien spelen op hoog niveau. Meer informatie is te vinden op www.mvva.nl.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden