De KWOV in actie. Foto: PR
De KWOV in actie. Foto: PR

De KWOV collecteert voor het Prins Bernhard Cultuurfonds

Algemeen

WINTERSWIJK - Van 28 mei tot en met 5 juni is de collecteweek van het Prins Bernhard Cultuurfonds. De KWOV doet (jaarlijks) mee aan deze collecte waarmee projecten op het gebied van cultuur en natuurbehoud gerealiseerd kunnen worden.

In verband met corona is de collecte vorig jaar omgezet naar een digitale collecte. Dat is dit jaar opnieuw het geval. Wie ook graag een steentje wil bijdragen aan cultuur en daarmee de KWOV financieel wil ondersteunen, kan een donatie doen. Met deze donatie kan de vereniging investeren in nieuwe muziekstukken, instrumenten en het geven van mooie concerten.

Door het scannen van deze QR code kan men direct een donatie doen (elk willekeurig bedrag). De QR code is verbonden aan de KWOV.

Het Prins Bernhard Cultuurfonds, ook bekend als het Anjerfonds, ondersteunt projecten op het gebied van cultuur en natuurbehoud in Nederland door middel van financiële bijdragen, opdrachten, prijzen en beurzen. De culturele sector heeft een zwaar jaar achter de rug, maar ook nog voor de boeg. Projecten worden helaas afgeblazen of uitgesteld. Daardoor dreigt er veel moois verloren te gaan. Voor nu, maar ook voor de toekomst. Het Prins Bernhard Cultuurfonds zet zich in voor behoud en ontwikkeling van de mooie en verbindende waarde van cultuur en natuur.

Afbeelding

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant