Het team van kklup bij de entree van de winkel. Foto: PR
Het team van kklup bij de entree van de winkel. Foto: PR

Winterswijkse winkel kklup genomineerd voor Dutch Retail Experience Awards

WINTERSWIJK - De Winterswijkse fashion- en interieurwinkel kklup is genomineerd voor een Dutch Retail Experience Award (DREA) in de categorie Most Innovative Start Up. De DREA is een landelijke retailprijs voor authentieke, duurzame en vooruitstrevende modezaken. De prijs voor Most Innovative Start Up wordt, zoals de naam al aangeeft, uitgereikt aan de meest innovatieve jonge winkel in Nederland.

Kklup-eigenaar Sandra Kemkens is trots op de nominatie van Most Innovative Start Up. “Sinds de opening eind 2018 hebben we onwijs hard gewerkt om kklup op de kaart te zetten in de regio en daarbuiten. Veel mensen moesten wennen aan het concept van fashion én interieur in één winkel. Inmiddels weten veel mensen binnen en buiten de regio onze winkel en webshop te vinden en dat is te gek. We horen vooral van onze klanten dat ze het onwijs gaaf vinden dat wij, als Winterswijkse winkel, met onze nominatie tussen allemaal Amsterdamse start up’s staan. Deze nominatie is een kroon op het harde werk van de afgelopen anderhalf jaar!”

De Dutch Retail Experience Awards is in 2012 in het leven geroepen om vooruitstrevende, maar vooral ook duurzame retailers en winkelconcepten onder de aandacht te brengen en te stimuleren. Bij kklup staat duurzaamheid dan ook hoog in het vaandel. “We willen niet alleen het leven van onze klanten van nu mooier maken, maar ook dat van generaties na ons. We vinden het daarom belangrijk om goed en verantwoord met de wereld om ons heen om te gaan. Veel van onze merken en producten hebben daarom een duurzaam karakter”, aldus Kemkens.
Michel Smit (Goodbrandz), organisator van deze gewaardeerde retailaward: “Juist in deze uitdagende tijd vinden we het van belang om succesverhalen te delen. Er zijn voorbeelden van retailers die zijn gaan ‘omdenken’ en hierin heel succesvol zijn geweest. Kennis delen, succesverhalen uitlichten en hiervan leren, met de blik naar de toekomst, zijn dan ook belangrijke uitgangspunten van deze editie,” aldus Smit op de website van DREA.

De uitreiking van de Dutch Retail Experience Awards zal plaatsvinden op zondag 16 augustus in Amsterdam.

Over kklup
Kklup (Meddosestraat 5, Winterswijk) is dé shop voor de gaafste interieur- en fashiontrends in het oosten van Nederland. De winkel in Winterswijk draait om beleving, sfeer, service en alle aandacht voor hun klanten. Kklup houdt ervan om te inspireren en laat iedereen graag een eigen kijk op fashion en lifestyle zien. De winkel verkoopt kleding en interieur-items van onder andere HKliving, 10DAYS, Madam Stoltz, MOOST Wanted en BY-BAR.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden