Vacatures bij het Vrijwilligerspunt

Algemeen

Vacatures voor vrijwilligers

WINTERSWIJK - Via het Vrijwilligerspunt worden diverse vrijwilligers gezocht. Voor meer informatie over vacatures of vrijwilligerswerk kijk op de website van het Vrijwilligerspunt.https://wijwinterswijk.nl/vrijwilligerspunt/vacatures een mail sturen naar intake@vpwinterswijk.nl of bellen 0543 200026 kan ook.

Marathon & wandeldriedaagse: Van vrijdag 2 tot en met zondag 3 oktober houdt de Stichting Landschapsloop Winterswijk een wandeldriedaagse en een Marathon. Voor beide evenementen is het Vrijwilligerspunt op zoek naar vrijwilligers. Men is op zoek naar verkeersbegeleiders. Het is de bedoeling dat je als verkeersbegeleider op diverse plekken in de route het verkeer in goede banen leidt. Mocht je geen certificaat hebben het Vrijwilligerspunt organiseert in september een bijeenkomst waar een ieder het benodigde certificaat kan halen. https://landschapsloopwinterswijk.nl

Obs Bargerpaske zoekt iemand die met diverse huishoudelijke taken het team ondersteund. De werkzaamheden omvatten onder andere koffie/thee zetten, vaatwasser in-/uitpakken, boodschappen doen, keukentje netjes houden, podium stofzuigen, vakjes voor tassen bij kleuterbouw schoonhouden (periodiek) en verder alle voorkomende schoonmaakwerkzaamheden. De taken worden verricht in overleg met de directeur. Daarnaast zoekt de school iemand om in en om de school zijn technische klussen verschillende aard te verrichten. Hierbij valt te denken aan reparatiewerkzaamheden, schildersklussen etc. In overleg met de directeur en de conciërge wordt bepaald welke klussen worden aangepakt.

Speeltuinvereniging De Vrees houdt van september tot en met april eens per maand bingo-avonden voor volwassenen. Voor de organisatie hiervan zoeken men twee vrijwilligers. Vind jij bingo ook een leuk spelletje? En heb je er plezier in om anderen een gezellige avond te bezorgen? Dan komt Speeltuin de Vrees graag met jou in contact.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant