Afbeelding

Vacatures voor vrijwilligers

Algemeen

Er zijn deze week weer een aantal leuke nieuwe vacatures. Heb je interesse in één van deze functies of ben je benieuwd naar andere vacatures van het Vrijwilligerspunt? Neem dan contact met ons op via info@vpwinterswijk.nl, bel 0543-200026 of kijk op de website www.vpwinterswijk.nl. Je kunt ook langs komen tijdens het spreekuur, dit is elke maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 12.00 uur bij de WUh, Torenstraat 9, Winterswijk.

Parkeerhulpen
Op zaterdag 28 en zondag 29 maart worden weer de jaarlijkse Rode Kruis wandeltochten gehouden. Veel wandelaars starten dan vanaf het terrein van atletiekvereniging Archeus voor een mooie tocht. De organisatie zoekt nog parkeerhulpen, die tussen 7.30 en 13.00 uur kunnen helpen met het begeleiden van het parkeren. Voor koffie en lunch wordt gezorgd.

Vrijwilligers catering
Voor dezelfde wandeltocht zoekt de organisatie nog vrijwilligers die willen helpen met de catering op zondag 29 maart van 7.30 tot 13.00 uur. Zowel in de kantine van Archeus als bij de grote stop onderweg kan men hulp gebruiken. Wil jij graag gastvrouw/heer zijn voor de vele wandelaars? Neem goede zin mee, dan zorgt Archeus voor koffie en een lekkere lunch na afloop.

Vrijwilliger Stichting Hart4Winterswijk
Als Reanimatiepartner van de Nederlandse Hartstichting wil Hart4Winterswijk het volgen van een reanimatiecursus bij de Winterswijkse bevolking stimuleren en coördineren. Er worden vrijwilligers gezocht die de stichting willen helpen met het voorbereiden en organiseren van de cursusavonden. Het gaat dan om bijvoorbeeld het klaar zetten van het lesmateriaal, ontvangen van de deelnemers, verzorgen van koffie/thee enz.

Klusmaatjes Kluspunt
Vrijwilligers van het Kluspunt doen bij mensen kleine klusjes in en om huis. De bewoners kunnen dit om wat voor reden niet zelf (meer) doen. Bijvoorbeeld om financiële of gezondheidsredenen of omdat ze gewoon niet zo handig zijn. Het gaat bijvoorbeeld om het vervangen van een lamp, het ophangen van een schilderij of planten in een bloembak poten. Het Kluspunt zoekt mensen die handig zijn en anderen willen helpen met kleine klusjes. Ben jij zo'n handige klusser? Meld je dan aan bij het Kluspunt.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant