De estafetteploeg van WWVWinterswijk. Foto: PR
De estafetteploeg van WWVWinterswijk. Foto: PR (Foto: )

Medailles voor zwemmers WWVWinterswijk

WINTERSWIJK - Bij de wedstrijd die WWVWinterswijk organiseerde deden er 17 zwemmers mee van eigen club, deze zwemmers leverden een gemiddelde prestatie op van 104%. Dat is een mooie prestatie die is geleverd in Zwembad Jaspers.
Myrthe Hennink wist de grootste persoonlijke record (PR) te zwemmen tijdens deze wedstrijd voor WWVWinterswijk. Ze had een PR van 126% op de 50m vrije slag (Van een 40.73 naar een 36.31). De 100m vrije slag wist zij ook met een super PR te verbeteren ze ging van een tijd van 1:26.26 naar een 1:20.42.

Naast Myrthe had Lotte Rengelink ook een verbluffende PR nog iemand die een PR van boven de 120% zwemt, namelijk een 123% voorheen had zij op de 50m vrije slag een tijd staan van 41.01, de trainer was voor de start bang dat Lotte te voorzichtig wou beginnen, maar niks leek minder waar. Weinig slagen in een baan maken en zwemmen op techniek en daarmee een super mooie PR neer zetten was een geweldige prestatie. Ze behaalde met de 50m vrije slag een eindtijd van: 37.04. Lotte zwom ook nog de 100m vrije slag, hierop had zij ook een PR en zwom de 100m vrije slag met een tijd van: 1:23.98.
Naast alle individuele afstanden worden er ook nog estafettes gezwommen, de 4 x 50m wisselslag gemengd. Helaas was een van Winterswijkse teams gediskwalificeerd door een klein foutje. Het 2e team bestaand uit: Stef Gijsbers, Roos Vruggink, Myrthe Ketterink en Myrthe Hennink wisten gezamenlijk in de estafetten een PR te zwemmen en ze pakten de zesde plaats.
Het eerste team bestaand uit: Wessel Jansen, Sterre Naves, Rolf Veldboom en Fleur Vruggink gingen als een speer, met een mooie PR op de inschrijftijd en een mooie uitdaging wisten zij als eerste over te komen en pakten goud.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden