Skopein Wivoc Dames 1. Foto: PR
Skopein Wivoc Dames 1. Foto: PR

Twee keer winst voor Skopein Wivoc Dames 1

WINTERSWIJK - Afgelopen week stonden er twee wedstrijden op het programma voor Skopein Wivoc dames 1. Naast dat Skopein Wivoc dames 1 competitie wedstrijden speelt, spelen zij ook nog mee in de bekercompetitie. Afgelopen dinsdag kregen zij Heyendaal dames 1 uit Nijmegen op bezoek.

Een team dat bovenin de derde divisie meespeelt, een uitdaging voor Skopein Wivoc dames 1. Dit is namelijk een klasse hoger dan dat de Winterswijkse dames spelen.
Aan het eind van de eerste set werd het nog erg spannend en ging uiteindelijk de set met 28-26 naar de dames uit Winterswijk. De tweede set was het bijkomen en liet Heyendaal zien wat ze konden. Zij wonnen met 19-25.
Skopein Wivoc dames 1 wist dat ze de tweede set hadden laten lopen, maar dat winst een mogelijkheid was. Vol enthousiasme en fanatisme (van beide kanten) werden de derde en vierde set gespeeld. Wivoc pakte de derde en vierde set.

Dan werd zaterdag, 18 januari, ook nog de 'gewone' competitiewedstrijd gespeeld. Deze wedstrijd werd gespeeld tegen Vollverijs dames 1 uit Terborg. De wedstrijd begon goed want de eerste raket werd gespeeld door Natalie Slotboom.
Het verloop van de wedstrijd ging als een golf. De eerste set werd gewonnen met 25-18, net als de derde set. Maar helaas liet Skopein Wivoc dames 1 het de tweede en vierde set lopen (2e: 15-25 en 4e: 18-25). Hierdoor moest een nog een beslissende vijfde set gespeeld worden. Deze set werd nek aan nek gespeeld, en de dames uit Winterswijk konden met 15-13 de winst pakken.
Twee keer winst in een week voelt goed. Skopein Wivoc dames 1 pakt nu de derde plaats in de competitie en maakt zich klaar voor de volgende ronde in de bekercompetitie.

Meer berichten