Presentatie Stichting Knarrenhof succes

Algemeen

Woonvormen voor ouderen in Winterswijk

WINTERSWIJK - Woensdagavond heeft de Stichting Seniorenraad Winterswijk een bijeenkomst in het WUH gehouden over het onderwerp: Woonvormen voor ouderen in Winterswijk. De belangstelling voor deze bijeenkomst was overweldigend. En heeft de verwachtingen verre overtroffen. Vooral de presentatie van de Stichting Knarrenhof was een groot succes.

Doel van deze bijeenkomst is in beeld te krijgen wat de woonbehoeften en woonwensen van de ouderen zijn, zodat uiteindelijk voldoende woningen gebouwd of verbouwd worden om in de toekomst alle Winterswijkers te kunnen huisvesten. Om die woonbehoeften in kaart te brengen is de input van Winterswijkse ouderen nodig. Daarom zijn aan het eind van deze bijeenkomst enquĂȘteformulieren uitgedeeld. Het bestuur van de Seniorenraad verzoekt deze enquĂȘteformulieren voor het eind van deze maand af te leveren bij het in het formulier genoemde postadres of te mailen naar: www.seniorenraadwinterswijk@gmail.com.
Blanco formulieren zijn te verkrijgen aan de balie van het Gemeentekantoor of te downloaden via de website van de Seniorenraad: www.Seniorenraadwinterswijk.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant