Interieur- en fashionshop kklup bestaat 1 jaar
Interieur- en fashionshop kklup bestaat 1 jaar

Interieur- en fashionshop kklup bestaat 1 jaar

Op 24 november 2019 is interieur- en fashionshop kklup een jaar open! De winkel aan de Meddosestraat viert dit op zondagmiddag 24 november (koopzondag) met een dag vol leuke verrassingen in de winkel.

Het afgelopen jaar is er hard gewerkt bij kklup. Eigenaresse Sandra Kemkens vertelt: "Vorig jaar wilden we perse voor de december open gaan, dus het was een race tegen de klok om de winkel helemaal af te krijgen. Uiteindelijk is het allemaal gelukt en konden we op vrijdag 24 november 2018 open! We gingen knallend van start en in het afgelopen jaar hebben we nog veel meer gedaan. Zo hebben we er een webshop bij geopend en zijn onze showrooms op de eerste en tweede verdieping van de winkel ook helemaal af."

Kklup events
Stilzitten is er niet bij voor het team van kklup. Zo organiseren ze door het jaar heen diverse events. "In april hebben we voor het eerst The Breakfast kklup georganiseerd: een ochtendvullend programma met een lekker ontbijtje op mooi gedekte tafels, een doorlopende fashionshow tijdens het eten en daarna lekker shoppen of je helemaal laten stylen door ons team. Dit was zo succesvol dat we op zondagochtend 15 december opnieuw een Breakfast kklup organiseren, deze is al bijna uitverkocht." Naast The Breakfast kklup, organiseerde de winkel ook al diverse fashionshows, een Ibiza Night en opende ze tijdens het Volksfeest een speciaal gestyled terras voor de winkel.

Een middag vol verrassingen op zondag 24 november
Om te vieren dat kklup een jaar open is, staat de winkel op zondagmiddag 24 december (koopzondag) in het teken van leuke acties en giveaways. De winkel is feestelijk aangekleed, Josefine van JoJo Poffertjes bakt poffertjes voor iedereen in de winkel en bij besteding van 100 euro of meer ontvangt de klant een poster met een stad of plaats naar keuze van het merk WIJCK. én een kklup-tas cadeau.

Over kklup
Kklup is dé shop voor de gaafste interieur- en fashiontrends in het oosten van Nederland. De winkel in Winterswijk draait om beleving, sfeer, service en alle aandacht voor hun klanten. Kklup houdt ervan om te inspireren en laat iedereen graag een eigen kijk op fashion en lifestyle zien. De winkel verkoopt kleding en interieur-items van o.a. HKliving, 10DAYS, Madam Stoltz, MOOST Wanted, Bodilson en BY-BAR.

Kklup is op zondag 24 november geopend van 12.00 tot 17.00 uur. De winkel is gevestigd aan de Meddosestraat 5 in Winterswijk.

Dit artikel wordt u aangeboden door Kklup. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden