Nadia Zerouali bij boekhandel Kramer

Nadia Zerouali bij boekhandel Kramer
Nadia Zerouali bij boekhandel Kramer (Foto: PR)

Zondag 24 november, koopzondag, is Nadia Zerouali van 15 tot 16 uur bij boekhandel Kramer in de winkel om gerechten te laten proeven uit haar nieuwste boek "Henna Hanina",een culinaire roadtrip door Marokko- het land van mijn oma".

Nadia is een kookschrijver en tv-kok, zij heeft haar jeugd in Winterswijk doorgebracht. Uit handen van burgemeester Bengevoord heeft Nadia Zerouali in 2018 de 'Winterswijk promotieprijs 2017'ontvangen. Zij is een ware ambassadrice van Winterswijk!
Haar boeken zijn een inspiratie voor veel (amateur) koks en de verhalen die erin staan zijn no-nonsense en compassievol.

Janny van der Heijden, culinair publiciste en presentatrice van o.a. "Heel Holland bakt". Vertelt: 'Wat een fantastisch boek. Kleurrijk, onderhoudend, inspirerend, maar vooral ook een verhaal ober verbinding en traditie. Een boek waar de liefde vanaf spat….. Eetbare liefde , dat is het!' Nadia Zerouali schrijft culinaire artikelen, is mede-eigenaar van de Couscousbar en tv-presentator bij BinnensteBuiten. Zij schreef diverse kookboeken , waaronder 'Couscous', en samen met Merijn Tol 'Onder de mediterrane zon' en 'Souq'.

Al deze titels liggen bij boekhandel Kramer in de winkel en Nadia zal met liefde het aangekochte boek signeren en vertellen!

Toegang gratis.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden