team 1 op de baan tijdens de mix wedstrijden. Foto: Silvia Rengelink
team 1 op de baan tijdens de mix wedstrijden. Foto: Silvia Rengelink (Foto: Silvia Rengelink)

't Pluumke'67 bereikt tweede plek in poule

WINTERSWIJK - Afgelopen weekend speelde het eerste team van badmintonclub 't Pluumke '67 uit Winterswijk een belangrijke wedstrijd tegen de nummer één uit de poule, Smashing uit Wijchen. 't Pluumke'67 had drie punten nodig om de tweede plek in de oule te bereiken.

De damesdubbel van Judith en Vera Prinsen werd in twee sets verloren en heren, Jeroen Rengelink en Niek Cornelissen, verloren ook in een spannende driesetter hun eerste dubbelpartij van dit seizoen. Met een 0-2 achterstand werden de eerste enkels gespeeld.

Pieter Schreurs won in een fantastische twee setter en Judith verloor haar enkel in twee sets. De tweede enkels van Niek en Vera werden knap gewonnen en bracht de tussenstand op 3-3. In de gemengd dubbels waren de tegenstanders een stuk sterker waardoor de eindstand 3-5 in het voordeel van Smashing werd. Door de 3 punten is wel de tweede plek in de poule bereikt, al met een goed resultaat tegen deze tegenstander.
De overige uitslagen zijn: 't Pluumke'67 2 - UBC 2 3-5, "t Pluumke'67 3 - Shuttle-Up 1 3-5, 't Pluumke'67 4 - UBC 4 6-2 en het jeugdopstapteam van 't Pluumke'67 won met 3-2 van het team uit Varsseveld.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden