Roparunteam 100%RunningWinterswijk. Foto: Ruth van der Meulen
Roparunteam 100%RunningWinterswijk. Foto: Ruth van der Meulen

Herfstwandeling voor Roparun

WINTERSWIJK - Het Winterswijkse Roparunteam 100%RunningWinterswijk gaat in het Pinksterweekend 2020 voor de vijfde keer geld bij elkaar lopen voor de zorg voor mensen met kanker en hun naasten. Daarbij kiezen ze zoveel mogelijk lokale projecten uit waar het geld heen gaat, zodat het team zelf kan zien wat er met het bij elkaar gebrachte geld gebeurt. Naast de mogelijkheid om het team te sponsoren worden ook diverse activiteiten gehouden om geld in te zamelen. Een van deze activiteiten is een herfstwandeling. Op zondag 27 oktober kunnen liefhebbers starten om 10 uur aan de Haverkampstegge 11 Winterswijk Kotten. De kosten zijn 15 euro. Contant en liefst gepast te betalen voor de start.

Deelnemers starten met koffie/thee met taart. Daarna maken ze een mooie wandeling van ongeveer 10 km. Ook is er voor de wandelaars soep met een stokbroodje. Er is gelegenheid om kennis te maken met het team en er wordt uitleg gegeven over Roparun.

Wie mee wil wandelen kan zich aanmelden per app of sms bij Jan Tijdink 06-12320906 of per mail aan info@100runningwinterswijk.nl, maar men mag ook spontaan op het laatste moment besluiten om te komen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden