VIT-hulp zoekt mensen met een paar uurtjes tijd

WINTERSWIJK - VIT-hulp bij mantelzorg is op zoek naar vrijwilligers om kwetsbare mensen, jong en oud, te bezoeken. Wie een paar uurtjes tijd heeft is welkom om zich aan te melden. Gewoon voor gezelschap, aanspraak, een spelletje doen of om samen activiteiten ondernemen.

Op dit moment is VIT-hulp op zoek naar vrijwilligers voor volgende personen:
• Een mevrouw op leeftijd om samen een stukje te wandelen in het bos. Het is hierbij gewenst dat de vrijwilliger beschikt over een auto.
• Voor een zieke meneer zoeken we ook een vrijwilliger in het bezit van een auto. Meneer vindt het fijn om autoritjes in de omgeving te maken.
• Gezelschap voor een oude mevrouw, die graag een praatje wil maken en wanneer het kan ook wel iets wil ondernemen.
Het is goed om te weten dat de autokosten vergoed worden. Steeds gaat het om een paar uurtjes per week of per twee weken in de gemeente Winterswijk.
VIT begeleidt de vrijwilligers, zorgt voor een goede voorbereiding en onkostenvergoeding. Geïnteresseerden kunnen bellen met VIT 0544-820000 op werkdagen tussen 9.00 en 15.00 uur. Men kan ook even binnenlopen op het spreekuur van mantelzorgconsulent Marjan Roerdinkveldboom, elke vrijdagmorgen bij de Post, Balinkesstraat 4 van 9.00 tot 10.30 uur.

Meer berichten