Matthijs Scheuten en Koos Prins (rechts) verrassen moeders met een gezamenlijke ballonvaartactie. Foto: Peter ten Hagen
Matthijs Scheuten en Koos Prins (rechts) verrassen moeders met een gezamenlijke ballonvaartactie. Foto: Peter ten Hagen

Moederdagactie centrumondernemers Winterswijk

Algemeen

WINTERSWIJK - De centrumondernemers ABH City en Markt Winterswijk houden samen een moederdagactie, waarbij je kans maakt op 1 van de 4 duotickets voor een ballonvaart op 11 mei aanstaande tijdens de nationale Molendag. Met kersverse voorzitter ABH City Matthijs Scheuten en voorzitter Markt Winterswijk Koos Prins slaan beide verenigingen de handen inéén met deze actie die nog loopt tot en met 9 mei aanstaande.

Tot en met 9 mei ontvangt men bij een aankoop bij deelnemende ondernemers in het centrum of op de markt een actiekaart. Vul deze in en deponeer deze in één van de brievenbussen bij Eva Ondermode, Timmermans en Mulder, HEMA Winterswijk, Simone Smaaklokaal in het centrum en op marktdagen bij Koos Prins Groente en Fruit b.
Vrijdag 10 mei worden de prijswinnaars bekend gemaakt via diverse Facebookpagina's. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Op zaterdag 11 mei wordt Moederdag gevierd in Winterswijk. Op deze dag wacht alle moeders namens de centrumondernemers van ABH City een mooi muzikaal cadeautje. Speciaal voor deze bijzondere dag loopt het duo 'De ideale schoonzonen' door het centrum. Ze storten zich op Nederlandstalig repertoire waarin moeders worden bezongen.

Moeders kunnen door middel van de Moederdag Menukaart een nummer uitkiezen die speciaal voor ze wordt gezongen.
Neem voor meer informatie contact op met Peter ten Hagen, 06-36432019 of peter@cpwinterswijk.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant