Gratis basiscursus schilderen met acryl bij de WUh

Algemeen

WINTERSWIJK - Al lange tijd is er bij de WUh een schildersgroep actief. Wekelijks komen zij bij elkaar om te gaan schilderen. Ze volgen geen les, maar gaan zelfstandig aan de slag. Echter, er bleek bij veel mensen behoefte te zijn aan een goedkope schildercursus om zo de basis van schilderen te kunnen leren.

Daarom wordt er eind mei gestart met een cursus schilderen met acrylverf. Tijdens deze cursus maakt men kennis met schilderen en leert men de basisbeginselen van het schilderen met acryl. Voor alle materialen wordt gezorgd. Naast dat het heel ontspannend en leerzaam is, is het ook gezellig om met medecursisten aan de slag te zijn.
De cursus wordt gegeven op vrijdagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur bij de WUh, Torenstraat 9. De cursusdata zijn: 24 mei, 31, mei, 7 juni, 14 juni en 21 juni. De reservedatum is 28 juni. Er zijn geen kosten verbonden aan de schildercursus, er wordt alleen een kleine vrijwillige bijdrage van 2 euro voor koffie/thee gevraagd.
Wie meer wil weten, of zich op wil geven voor de schildercursus kan contact opnemen via info@vpwinterswijk.nl of tel. 0543-200 026. Je kunt ook langskomen elke maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 12.00 uur aan de Torenstraat 9.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant