Wandelen met Archeus. Foto: Mark Heister
Wandelen met Archeus. Foto: Mark Heister

Wandelen met Archeus

Algemeen

WINTERSWIJK - In de opstart naar een volwaardige wandelafdeling is atletiekvereniging Archeus enkele weken geleden begonnen met wandelingen door het buitengebied van Winterswijk. Inmiddels heeft zich al een vaste groep gevormd die elke zondagmorgen om negen uur start vanaf het Archeus sportcomplex De Hunenbulten.

Wandelen is weer helemaal in. Na de ouderen worden ook steeds meer volwassenen enthousiaste wandelaars. Wandelen is dan ook bijzonder gezond voor lichaam en geest. Regelmatig wandelen helpt je om fitter en vitaler te worden en te blijven. Ook als je af wilt vallen is wandelen een prima optie waarbij je veel calorieën verbrandt.

Vanaf mei wordt de mogelijkheid om te wandelen uitgebreid met tochten op de woensdagavond. De te wandelen afstanden zijn in overleg met de groep en liggen nu tussen de 8 en 15 km. Er is een route uitgezet en er loopt een begeleider mee.

Belangstellenden kunnen zich vrijblijvend aanmelden via het mailadres info@av-archeus.nl. Men krijgt dan meer informatie over de wandeltochten van Archeus. Maar gewoon aan komen en meelopen mag ook. Iedere zondagmorgen om 9.00 uur vertrekt er een groepen. Per 1 mei op de woensdagavond om 19.00 uur. Beide wandelgroepen vertrekken vanaf het clubgebouw van Archeus aan de Vredenseweg 136.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant