Fortuna-Winterswijk in de jaren '60. Foto: Oud Winterswijk
Fortuna-Winterswijk in de jaren '60. Foto: Oud Winterswijk

Reünie Fortuna Winterswijk

Algemeen

WINTERSWIJK - Een aantal oud-leden van SV Fortuna-Winterswijk houdt op 31 mei een reünie in de kantine van FC Trias. De inloop is vanaf 16 uur. De reünie is niet alleen voor oud-leden, donateurs en sponsoren maar eigenlijk voor iedereen die vóór juli 2002 op de een of andere wijze bij Fortuna-W. betrokken was.

Op 1 juli 2002 zijn de voetbalverenigingen Fortuna, Kotten en Ratum gefuseerd en is de nieuwe vereniging FC Trias opgericht. Dat betekende enerzijds een einde van drie verenigingen maar tevens een bijzonder succesvol vervolg in de nieuwe vereniging.
Hoewel FC Trias feitelijk pas 17 jaar bestaat hebben veel leden natuurlijk al een lange voetbalgeschiedenis bij een van de oorspronkelijke verenigingen.
Daarom kregen enkele oud-Fortunaleden het idee om nog één keer een reünie te organiseren voor oud-Fortunaleden om samen nog eens nostalgische verhalen op te rakelen en vooral tientallen oude foto's te bekijken.
Omdat Fortuna-W. in 1934 is opgericht en dus dit jaar 85 jaar bestaan zou hebben, is besloten om deze reünie dit jaar te houden en wel op 31 mei.
De inloop is om 16.00 uur in de Triaskantine op 't Huitinkveld en natuurlijk is het gezellig bijpraten de rode draad van deze reünie. Op de achtergrond wordt een doorlopende fotopresentatie getoond op de grote tv-schermen. Belangstellenden kunnen ook het complex bekijken. Om 18.00 uur is er een broodjesbuffet en vervolgens is er nog één keer de befaamde 'Fortuna playbackshow'. Onder het genot van een hapje en natuurlijk de bekende 'halve liter' wordt de avond voortgezet onder leiding van de eigen Fortuna DJ Bert ten Hagen die voor de laatste keer zijn nostalgische muziek zal spelen. Officieel duurt de reünie tot 21.00 uur.
De entree is gratis evenals de broodmaaltijd, maar aanmelding is wel gewenst en kan via fortuna@fctrias.nl of telefonisch bij Will de Graaff, 06-53164232.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant