Kinderkleidermarkt in Oeding

Algemeen

OEDING - Ook dit voorjaar wordt in Oeding de 'Kinderkleidermarkt' gehouden. Vrijdag 8 maart is er zomer- en voorjaarskleding te vinden in de Jakobihalle in Oeding, aan dePfarrer-Becker-Straße 11.

Tijdens deze dag worden de meest uiteenlopende gebruikte kinderspullen verkocht. Denk aan kleding voor baby's, peuters, kleuters maar ook voor tieners (maat 56-176), waaronder ook sportkleding en schoenen. Tevens wordt gebruikt speelgoed, gebruikte auto- en fietsstoeltjes, gebruikte kinderfietsen en nog veel meer verkocht. Uiteraard alleen indien deze in een goede staat verkeren.

Wie spullen wil verkopen heeft een klantnummer nodig, Dit nummer is telefonisch te verkrijgen op dinsdag 19 februari> bellen kan vanaf 8.30 uur tot 9.30 uur bij Verena Gosling, tel: 00-49-2862-588897 of Anne Valtwies, tel: 00-49-2862-588228. Men bepaalt zelf de verkoopprijs. 90% van de opbrengst van de verkochte artikelen is voor de verkopen. 10% van de verkoopopbrengst wordt ingehouden/ niet uitbetaald en aan een goed doel gedoneerd. Dit goede doel wordt bepaald door de organisatie van de kinderkledingmarkt.
Het aanleveren van kinderkleding- en spullen is op vrijdag 8 maart, tussen 8.30 en 12.30 uur. Kleding en spullen moeten voorzien zijn van het klantnummer, de maat en de prijs. De kleding mag niet ouder zijn dan 4 jaar. Alle kleding/spullen moet schoon en in goede staat zijn. Maximaal drie klapkisten. Kleding en spullen die niet zijn verkocht moeten op zaterdag 9 maart, tussen 13.00 en 13.30 uur opgehaald worden. Dan wordt ook uitbetaald.
Door het aanvragen/ verkrijgen van het klantnummer verklaart men akkoord te gaan met alle voorwaarden die zijn gesteld door de organisatie. Indien men vragen over heeft over de voorwaarden, stel deze dan voordat u het klantnummer accepteert.
Wie wil komen winkelen is welkom vrijdag 8 maart. Op vrijdag begint de kinderkledingmarkt met een voorverkoop voor zwangere vrouwen van 17.30 tot 18.00 uur. Aansluitend zal de verkoop beginnen voor alle geïnteresseerden, van 18.00 tot 20.30 uur. Een eigen tas is bij het shoppen niet toegestaan. Men ontvangt bij binnenkomst een tas van de organisatie.
Overige info staat op de Facebook-pagina 'Kinderkleidermarkt Oeding'.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant