Afbeelding

Open dag op De Esch

Algemeen

WINTERSWIJK - Basisschool de Esch aan de Rusthuisstraat houdt op zaterdag 2 februari een open dag. Iedereen is tussen 10.00 en 12.00 uur welkom om een kijkje te komen nemen en sfeer te komen proeven. Er is informatie te verkrijgen en men kan terecht met alle vragen over de school. Het Peuterhuis is tijdens de open dag ook te bezoeken. Verder is er op dinsdag 5 februari van 9.00 tot 10.00 uur een inloopochtend.

Op de inloopochtend kunnen belangstellenden een deel van een les meemaken. Inloopochtenden zijn bestemd voor ouders van kinderen die al op school zitten, maar ook voor nieuwe ouders.
Er zijn gedurende het schooljaar meerdere gelegenheden om kennis te maken met de school en om de manier van onderwijs te komen ervaren. Bijvoorbeeld tijdens de klassenpresentaties. Dan zijn ouders en nieuwe ouders van harte welkom. De klassenpresentaties zijn op woensdag 6 februari en op woensdag 10 april, van 12.00 uur tot 13.00 uur. Bij de klassenprestatie laten alle klassen (de kleuters nog niet) aan elkaar zien, waar ze de afgelopen periode aan gewerkt hebben.

Verder zijn er regelmatig thema-avond. Op de thema-avond staat meestal een vrijeschoolonderwijs gerelateerd onderwerp centraal. Ook tijdens deze avonden zijn belangstellenden welkom.

Wie meer wil weten over de Esch kan ook altijd via mail directie@deesch.nl een afspraak maken voor een voorlichtend gesprek en een rondleiding door de directeur.

De Esch is een basisschool waar naast het leren van de cognitieve vakken, sociale vaardigheden en zelfbewustzijn hoog in het vaandel staan. Er wordt les gegeven volgens de Steiner visie, waardoor het gehele kind, dus niet alleen het denken, wordt uitgedaagd.


www. deesch.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant