Maren de Koning liep weer ijzersterk in Eibergen. Foto PR
Maren de Koning liep weer ijzersterk in Eibergen. Foto PR

Maren en Bart Jan winnen ook derde wedstrijd Twentse crosscompetitie

WINTERSWIJK/EIBERGEN – Archeus-junioren Maren de Koning en Bart Jan Pietersen hebben ook hun derde wedstrijd in de Twentse crosscompetitie gewonnen. Door die zege, zondag bij de Wintercross Eibergen, kan de eindoverwinning ze praktisch niet meer ontgaan.

Maren won haar derde race bij de meisjes B (2,4 km in 10.32), met clubgenote Heike ten Wolde op een mooie tweede plaats (10.35). Bart Jan Pietersen won bij de jongens pupillen C de 1 km in 4.18. Bij de dames masters was er een eerste plaats voor Sandra Wassink (overall tweede bij de dames) met op een tweede plaats, Petra Meinen (overall vierde). Zij liepen de ruim 9 km in respectievelijk 43.08 en 46.46. Op dezelfde afstand behaalde Lars Duistermaat een vierde plaats bij de mannen senioren in 35.35 met Ferdi Ubbing op plek 13 in 39.45. Anouk Schreurs liep zich op de 5 km naar plek 11 in 22.02.
Bij de meisjes A liep Daphne de Koning naar een tweede plaats, bij de jongens C werd Douwe Bentsink tweede, Luke Hiddink derde en Ezra Somers vijfde. Nadia de Jong werd voor de derde keer derde in haar leeftijdscategorie meisjes D, Emma de Koning werd vierde en Saskia de Jong zesde. Anne Hovinga werd zesde bij de meisjes C.
Bij de pupillen waren er podiumplekken voor Zoë Meinen, tweede bij de meisjes pupillen en Delany Reurink, tweede jongens pupillen.
Op oudejaarsdag is de vierde wedstrijd in Almelo.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden