Morsebox: tijdelijke opslag voor bedrijf of particulier. Foto: PR
Morsebox: tijdelijke opslag voor bedrijf of particulier. Foto: PR (Foto: )

Morsebox: veilige en flexibele opslag

WINTERSWIJK - Nieuw op bedrijvencentrum Morsepoort: in de historische fabriekshallen uit 1923 aan de Morsestraat 29 in Winterswijk opent 3 december een onderneming die juist typerend is voor de moderne tijd: Morsebox. Morsebox verhuurt tijdelijke overdekte opslagruimte aan zowel particulieren als bedrijven. Er zijn maar liefst ruim tachtig boxen die makkelijk toegankelijk, verwarmd, verlicht en veilig te gebruiken zijn. Met als meerwaarde: persoonlijke aandacht, gunstige tarieven en flexibele mogelijkheden.

Door Sander Damen

De behoefte aan flexibele tijdelijke opslag wordt steeds groter, ook in de regio Winterswijk, Aalten, Groenlo en Lichtenvoorde. Dat is uit onderzoek van Morsebox gebleken. Morsebox is er voor iedereen die tijdelijk ruimte nodig heeft bijvoorbeeld omdat ze kleiner zijn gaan wonen of aan het verbouwen zijn, maar biedt ook uitkomst aan mensen die door scheiding, samenwonen of overlijden tijdelijk overtollige inboedel kwijt moeten. Ook voor webshops of handelaren die hun voorraad tijdelijk ergens veilig willen opslaan, is Morsebox dé oplossing.

Vierentachtig boxen
Morsebox beschikt over maar liefst vierentachtig boxen in eenentwintig formaten tussen de 1,5m3 en bijna 80m3. Alle boxen zijn voorzien van een stevige, veilige, inbraakbestendige (rol)deur met eigen slot. Alleen huurders beschikken over een sleutel. Huurders kunnen met een persoonlijke pincode tussen 06.30 uur en 22.30 uur bij hun box. De auto of bus kan naar binnen gereden worden voor comfortabel en veilig laden en lossen.

Veiligheid
Morsebox heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de behoeften en wensen van de klant. Er is daarom veel aandacht besteed aan de toegankelijkheid van de boxen, de verlichting en de veiligheid. De hal is verwarmd, goed verlicht en voorzien van brand- en inbraakalarm. Er is cameratoezicht, er zijn toiletten, de vloeren zijn vlak en huurders kunnen gratis gebruik maken van allerlei materialen als palletwagens, karretjes, verhuishondjes en dergelijke.

Persoonlijke betrokkenheid
In tegenstelling tot andere aanbieders van tijdelijke opslagruimte wil Morsebox niet alleen via internet communiceren. De beheerders zijn makkelijk bereikbaar en snel beschikbaar om huurders wegwijs te maken en potentiële huurders te woord te staan. Die persoonlijke betrokkenheid is uniek voor Morsebox.
Wie interesse heeft in het huren van een box maakt het beste een afspraak via info@morsebox.nl. Dan ben je van persoonlijke aandacht verzekerd.
Op de site van Morsebox, www.morsebox.nl, staat een ruimtecalculator waarmee de benodigde opslagruimte berekend kan worden. Ook zijn daar antwoorden op veelvoorkomende vragen te vinden en natuurlijk de prijzen die onder het landelijk gemiddelde liggen. Boxen worden per week gehuurd en de opzegtermijn is twee weken. Wisselen naar een grotere of kleinere box is kosteloos.

Open huis
Op zaterdag 8 december is de hal tussen 10.00 en 14.00 uur geopend voor publiek. Iedereen die dat wil kan dan een kijkje nemen en met eigen ogen zien hoe indrukwekkend Morsebox is en wat de mogelijkheden zijn.

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten