3D Café over ontwikkelingen in 3D printen

Algemeen

WINTERSWIJK - Bij het 3DXperience Center op het Beatrixpark 22 in Winterswijk is op donderdag 22 november vanaf 16.00 uur weer een 3D Café. Deze keer staat op het programma een lezing door Prof. Dr. Ian Gibson, wetenschappelijk directeur van het Fraunhofer Project Center Universiteit Twente. Het onderwerp is toekomstige ontwikkelingen in 3D printen.

Gibson is een internationaal gerenommeerde expert op het gebied van mechatronisch ontwerpen, robotica en additive manufacturing. Voor het laatst ontving hij in 2017 een 'life time achievement award', de Freeform en Additive Manufacturing (FAME) Award.

Het Fraunhofer Project Center van de Universiteit Twente ondersteunt de industrie in toepassingsgerichte systeemoplossingen, van productontwikkeling, productieprocessen en onderhoud tot digitale ontwerpen en fabrieken. Het Fraunhofer Instituut is een Duitse organisatie voor toegepast wetenschappelijk onderzoek. Het is de grootste organisatie voor toegepast wetenschappelijk onderzoek in Europa. De instelling is vergelijkbaar met TNO in Nederland.

Het 3D Café wordt maandelijks gehouden voor iedereen die geïnteresseerd is in 3D printen. Opgeven kan via de website www.3dxperience.eu. De toegang is gratis.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant